Pastelne i jarke nijanse

Dominirajte u ovim bojama: 4 hit trenda za proleće! (FOTO)

Zaboravite na crnu, sivu, braon i ostale tamne nijanse

Moda
Autor:
Dominirajte u ovim bojama: 4 hit trenda za proleće! (FOTO)
Foto: Shutterstock

I ove prolećne sezone u modi će dominirati boje, i to četiri prelepe nijanse kojima će teško odoleti i najzagriženije ljubiteljke crne. Otkrijte o kojim bojama je reč i dodajte ih u svoju prolećnu garderobu:

Puderasto roze Istovremeno romantična, nežna i svestrana, puderasto roze je savršena prolećna nijansa koja pristaje baš svima. Za razliku od jarko ružičaste, nije napadna i neozbiljna, nego se ponaša kao neutralna nijansa te se odlično slaže sa svim drugim bojama pa nećete imati problema s kombinovanjem komada u ovoj nijansi.

8 ključnih modnih dodataka: Oni će biti hit sledeće sezone!

Žuta Prošlog leta bili smo zaljubljeni u žute haljine, a ovog proleća ovu veselu boju viđaćemo i na ostatku garderobe, a ako ste jedna od onih devojaka koje vole da budu primećene, onda je žuta savršena boja za vas. U zavisnosti od vašeg stila, ovog proleća nećete pogrešiti i ako se obučete od glave do pete u žuto, ali i samo jedan žuti detalj daće svežinu svakoj vašoj kombinaciji.

Kako da izgledate šik svaki dan, ceo dan: Kraljica ulične mode otkriva ključne savete! (FOTO)

Smaragdno zelena Baš kao i cvetni desen, zelena boja popularna je svakog proleća, a ovog će se najviše nositi raskošna, smaragdna nijansa. Može se reći i da je smaragdno zelena nova crna jer se jednako lako kombinuje, ali ipak je malo veselija, što je čini idealnim prolećnim izborom za sve ljubiteljke najtamnije boje.

Prolećni šoping: 10 modernih komada za izgled kao iz časopisa! (FOTO)

A post shared by @beirut_in_style on

Boja lavande Institut za boje Pantone bojom 2018. godine proglasio je ljubičastu, a modni svet najviše se zaljubio u nijansu lavande. Do sada baš i nije bila po svačijem ukusu, ali verujemo da će je ovog proleća zavoleti svi jer je jednako nežna, romantična i neodoljiva kao puderasto roze.

12 zapovesti uvek sređenih žena: Ovako se postiže bezvremenski šik!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs