Laki načini

Osvežite ormar bez trošenja para: Nova garderoba za nula dinara!

U nastavku otkrijte kako da osvežite svoj ormar bez trošenja novca i zagađivanja okoline

Moda
Autor:
Osvežite ormar bez trošenja para: Nova garderoba za nula dinara!
Foto: Shutterstock

Umesto da napunite ormar sa novim stvarima na koje ćete potrošiti puno novca, a možda neki od njih neće ni ugledati svetlo dana, mi vam savetujemo nešto drugačije. U nastavku otkrijte kako da osvežite svoj ormar bez trošenja novca i zagađivanja okoline.

Iskoristite ormar svoje prijateljica

Prijatelje biramo na osnovu njihovih vrlina, a ponekad je ta vrlina odeća koju imaju i koju nam nesebično pozajmljuju. Kao i vi, sigurno i one imaju odeću koju više ne nose. Okupite svoje prijatelje, odaberite datum i neka svako donese kesu odeće i jednostavno se zamenite. Novac nećete potrošiti, ali garderobu ćete osvežiti.

Kako da prepoznate kvalitetnu odeću: Trikovi koje bi svako trebalo da zna!

foto: Shutterstock

Iskoristite ormar stranaca

Znate li šta je bolje od zamene odeće sa prijateljima? Trgovanje sa stranicama. Možete pronaći šik odeću i usput zaraditi novac za to. Prodajte staru garderobu koja je u dobrom stanju, a više je ne nosite ili pronađite nove komade s pričom koje je već neko voleo, ali odlučio da prosledi dalje. To je sjajan način da se rešite stare odeće, nabavite novu, a pritom ne potpomažate industriju brze mode i ne zagađujete okolinu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs