saveti modnog dizajnera

Majkl Kors: Pet stilskih pravila čuvenog modnog dizajnera koje bi svaka žena trebalo da usvoji odmah! (FOTO)

Ovaj modni genije zaista zna o čemu priča!

Modni saveti
Autor:
Blejk Lajvli i Majkl Kors, Foto: Profimedia

Efekat blago prelanule puti jedan je od zaštitnih znakova čuvenog američkog dizajnera. To je ten njegove muze sa talasima u kosi, koja vozi moćan sportski automobil negde na južnoj pacifičkoj obali ili skija na francuskim Alpima, piše Elle. Odgovarajući "beauty" izgled i te kako je važan za Korsa koji ogromnu pažnju u svojim kolekcijama posvećuje aksesoarima.

Njegova filozofija je vrlo jasna i bazira se kako on kaže na “principu od 360 stepeni”.

 

“Odgovarajuća kosa, šminka, parfem, sve govori posebnu priču i sve radi zajedno u istoj simbiozi”, objašnja svoj stav dizajner. Njegovo posmatranje načina na koji kozmetički proizvodi i aksesoari deluju na izgled žene više je nego interesantan, prvenstveno zato što je u potpunosti tačan.

 

# Razmišljate o svojoj toaletnoj torbici kao o svetom trojstvu

 

Majkl Kors devojka uvek želi da izgleda sveže, te će shodno sa tim u svojoj kozmetičkoj torbici uvek imati bronzer - koji čini da izgleda zdravije, kao i kvalitetan ruž u neutralnom tonu. Takođe, tu je i obavezan parfem - on je njen svojevrsni potpis, on utiče na njeno raspoloženje. Ovo su njena tri esencijalana sastojka koja uvek nosi sa sobom, bez obzira na to ide li u teretanu, na posao ili izlazi u grad.

 

Tom Ford, kralj provokacije: Razuzdani život slavnog modnog dizajnera! (FOTO)

foto: Profimedia

Mislim da postoji nešto posebno u vezi blago razmazane šminke oko očiju. Volim ideju o ostacima šminke u ovom predelu lica, kada je linija ajlajnera blago razmazana. Zato mislim da žene ne trebaju da popravljaju šminku na svaka dva sata. Nanesite je ujutru i jednostavno više ne popravljajte do kraja dana.

 

 

# Nosite parfem svuda

 

Moja devojka se ne plaši da bude konstantno naparfemisana. Nije jedna od onih koja će naprskati miris u žurbi pre no što izađe iz kuće. Igraće se sa njim (u odnosu na to koja situacija je u pitanju naravno). Dovoljno je mudra da zna kako je to jedan od najboljih aksesoara koji može da ponese. Ukoliko ide u teretanu naneće parfem u predelu iza kolena, a ukoliko ide na sastanak ili u klub, staviće parfem na sve pulsne tačke. Ona nije stidljiva.

 

# Budite minimalista i maksimalista

 

Jin jang pravilo je uvek prisutno. Ukoliko imate upečatljivo našminkate oči, ostatak lica je neutralan. Ako ste se opredelili za efektnu i jaku boju na usnama, oči su te koje su neutralne. Mislim da je u mojoj estetici uvek prisutan upravo taj balans koji stvari sa mojim potpisom čini prepoznatljivima. Možete poneti najekstravagantniji par pantalona, ali sa jednostavnim džemperom.

 

Zaštitni znak moćnih i jakih žena: Neprolazno odelo i kako ga nositi ove sezone! (FOTO)

foto: Profimedia

# Imajte na umu snažan efekat ZLATA

 

Zlato je vrlo važna stavka u svemu što radim. Veliki sam fan transformacije i verujem u nju. Verujem da pravi "beauty" proizvodi u paru sa pravim modnim izborima mogu učiniti mnogo za vaše stanje svesti to jest ono kako se osećate. Zlato je transformator. Ukoliko stavite malo zlatne nadomak svog lica, ono će odjednom bukvalno zasijati. Šta samo može učini zlatna minđuša pored vašeg lica? Neverovatno. Takođe, ne mislim da je zlato rezervisano samo za veče, ili za crveni tepih. Čak i ako nosite zlatne patike. Volim ono što su zlatni tonovi u stanju da urade. Optimistično je, zabavno i glamurozno. Svi izgledaju dobro u zlatu.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...