Izgledajte savršeno

Budite ponosne na svoje telo: 10 modnih saveta za niske žene! (FOTO)

Preveliki kaputi i majice mogu biti komforni, ali odeća koja vama odgovara, treba da bude komotnija i lakša za nošenje

Moda
10:21h Autor:
Budite ponosne na svoje telo: 10 modnih saveta za niske žene! (FOTO)
Foto: Profimedia

Da li ste se ikada pomučili da pronađete odgovarajuću odeću za sebe? Da li ste niži od 162 cm? Ako jeste, onda su ovo pravi predlozi za vas! Pomoći će vam da definišete svoj stil i da budete ponosni na svoje telo.

1. Pronađite šta vam najviše odgovara

Preveliki kaputi i majice mogu biti komforni, ali odeća koja vama odgovara, treba da bude komotnija i lakša za nošenje. Jakna koja je prava za vas ne bi trebalo da pada sa ramena, već da odgovara vašem malom telu i da naglašava vaše obline. Menjajte odeću ako vam ne odgovara.

Legendarna Koko Šanel: Ovako je govorila o savršenom stilu!

foto: Profimedia

2. Ne oblačite se slojevito

Birajte uvek jednostavnu odeću. Naglašeniji dizajn može nisku devojku učiniti još nižom i načiniti je punijom, iako to nije. Ukoliko ste niska žena verovatno ćete želeti da izgledate više i uže, zato izbegavajte naboranu i talasastu odeću.

foto: Profimedia

3. Izaberite odgovarajuću torbicu

Zapamtite da se možete pogubiti u velikoj torbi, tako da prilikom kupovine, izaberite manje masivnu torbu. Ručne torbice i torbe koje se nose preko ramena su uvek u modi i savršeno će pristajati vašoj visini.

Novac ne može da kupi stil: 10 jednostavnih i jeftinih caka za otmeni izgled!

foto: Profimedia

4. Saznajte kakve su cipele najbolje za vas

Svi znamo da je najlakši način da se dobije na visini nošenje cipela sa visokom potpeticom. Međutim, štikle i platforme mogu biti dobre za niske devojke samo ako imaju mala stopala. Duboke cipele i sandale mogu izgledati odlično ako su vam noge mršave. Uvek odaberite visinu štikle koja vam odgovara. Salonke će izdužiti vaše noge. Cipele sa otvorenim prstima, nebitno jesu li na štiklu ili ravne takođe mogu učiniti da delujete više.

foto: Profimedia

5. Nosite usku odeću

Uski džins je stvoren za niske devojke. Da biste zadržali tanku liniju birajte pantalone bez manžetni, kabastih džepova ili bilo koje druge dekoracije. Takođe, zaboravite na široke pantalone i muški džins.

One su sve promenile: Lekcije o stilu koje su nam donele 4 dame iz serije Seks i grad!

foto: Profimedia

6. Radite na boji

Oblačite se prema tenu svoje kože. Nosite jednobojnu odeću koja ne odvraća pažnju sa vaše male figure. Pored toga, jednobojna odeća vas čini vitkom. Niske žene proguta odeća sa više boja. Ukoliko ipak želite da oblačite šarenoliko ciljajte na različite nijanse.

foto: Profimedia

7. Pronađite šare koje vam najviše odgovaraju

Za niske žene velike šare mogu biti suvišne. Male i neupadljive šare će izgledati sjajno na vama i neće remetiti fokus sa prozračnosti vašeg tela. Ne zaboravite da birate šare koje vas izdužuju, kao što su na primer vertikalne pruge.

Nosite tešku torbu: Evo kako to utiče na vaše telo!

foto: Profimedia

8. Vodite računa o izrezima

"V" izrez izgleda sjajno na niskim devojkama, oni vas izdužuju i otvaraju vaš lepi vrat. Nema se šta više dodati ovde, samo pazite da vaši topovi i haljine, bez obzira na stil i dizajn otvaraju vaš vrat i možda malo dekolte.

foto: Profimedia

9. Nosite lep nakit

Uske trake, tanka srebrna ili zlatna ogrlica i minđuše na šrafić su odličan izbor. Niske žene bi trebalo da nose što sitniji nakit, a ne masivni. Ne nosite velike i teške minđuše ili okovratnike, jer niske žene nemaju duge vratove. Kada birate pojas, odaberite tanji koji će vam prekriti samo struk, a ne pola trupa.

foto: Profimedia

10. Nosite otvorenu odeću

Mnoge niske žene su ponosne na svoje tanke zglobove na rukama i nogama, i u pravu su što jesu. Vaše delikatne ruke i noge su vredne pokazivanja. Skroz dugačke pantalone i majice učiniće da delujete niži nego što jeste. Izrezane farmerke i 3/4 rukavi u ovoj situaciji izgledaju magično.

Odri Hepbern: 5 stilskih pravila najglamuroznije zvezde zlatnog doba Holivuda!

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs