Uvek svoja

Nikol Riči dala najbolji modni savet: Bitno je da ne nosite ništa što vam se ne nosi!

Ne dozvolite da vam trendovi kroje stil. Budite kreator svojih trendova, svojih pravila, poručila je Nikol
Moda
16:14h Autor:
Nikol Riči dala najbolji modni savet: Bitno je da ne nosite ništa što vam se ne nosi!
Foto: AP

Ako postoji neka žena od stila u čiji um bi mnoge dame volele da zavire, onda je to Nikol Riči, prenosi Elle.rs. Ova luckasta trendseterka osvojila je srca žena širom sveta, neverovatnim osećajem za modu i smelim eksperimentisanjem sa kosom. To joj je obezbedilo reputaciju žene koja je 150 odsto svoja!

Nikol je ta koja lansira trendove, istražuje nove vidove stilizovanja i možda najvažnije, ona je osoba kojoj apsolutno nije stalo da ugodi nikome sem sebi, pa krajnje ravnodušno dočekuje sve kritike na račun svog stila od strane kritičara, stručnjaka.

OVDE pročitajte 8 znakova da ste dama od stila: Ne obazirete se na modna pravila, već stvarate svoja!

Elem, Nikol koja je juče prezentovala svoju novu boju kose - roze, a pre toga je bila ofarbana u modroplavo, za američko izdanje Glamour magazina je otkrila svoju mantru prema kojoj kroji svaku svoju kombinaciju:

"Nikada, ali nikada, nemojte da sumnjate u svoj stil. Ako mislite da to što nameravate da obučete nije u trendu, neka. Nek nije. To ste vi! Nema ništa atraktivnije i bolje na ženi od stila koji je samo njen, 100% autentičan. Dok god se tako odnosite prema modi, stilu, vi ste pobednik i ne morate da brinete za stil."

U nastavku, Riči je otkrila da se isključivo vodi intuicijom i onim što želi ili ne želi:

"Ako mi se ne nose štikle, neću ih nositi. To je prosto tako. I nema veze što sam minijaturna i što bi prema nekim pravilima trebalo da izbegavam ravnu obuću. Uostalom, nema tih štikli koje će me dovoljno podignuti. Opet ću biti mala. Bitno je da ne nosite ništa što vam se ne nosi, bez obzira na savet drugarice, koleginice, poznanice. Ukratko: Ne dozvolite da vam trendovi kroje stil. Budite kreator svojih trendova, svojih pravila."

A kako da izdužite figuru pomoću 6 saveta koji dodaju centimetre damama sitnije građe saznajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs