morate ga imati

KOMAD GARDEROBE KOJI ODOLEVA SVIM TRENDOVIMA: Suknje koje su nosile naše mama, sada obožavaju sve poznate dame od stila

Ovo su, zaista, vanvremesnki komadi! Uvek se vraćaju u modu, zato ih dobro čivajte. A ni borjne poznate dame im nisu odolele!

Moda
00:03h Autor:
KOMAD GARDEROBE KOJI ODOLEVA SVIM TRENDOVIMA: Suknje koje su nosile naše mama, sada obožavaju sve poznate dame od stila
Foto: Shutterstock

Duge suknje su jedna od omiljenih odevnih komada brojnim poznatim dama, koje imaju vrlo istančan osečaj za modu! Naime, ovakav kroj pristaje odlično svakoj građi. Takođe, idealan su izbor za vruće letnje dane kada želite da postignete ležeran, ali i formalan izgled. Pružaju zaista mnogo mogućnosti za kombinovanje različih autfita.

Osim toga, određeni modelivrlo su nosivi i kasnije, posle letnje sezone, stoga svakako bacite oko na modele za kojima su poludele naše zvezde. A sa druge strane, sigurni smo, da ćete ih pronaći i među starim stvarima vaše mame.

Pojedine maksi suknje su toliko svestrani da su pogodini i za odlazak na plažu, šetnju gradom, pa čak i u nešto elegantnijim prilikama u kombinaciji sa nekom svečanijom bluzom. A često ih nose i trudnice. Upravo je pevačica Marija Mikić obožavala da ih nosi u trudnoći.

Glumica Tamara Dragičević oduševljava sve svojim modnim kombinacijama, iako su one ponekad veoma neobične i smele. Ali, ni ona nije odolela maksi suknjama.

Otkako se pojavila na muzičkoj sceni, pevačica Ilda Šaulić važi za damu vrlo svedenog stila. Ona se odlučila sa belu plisiranu maksi suknju, koju je iskombinovala sa plavim sakoom.

I Aleksandra Radović obožava ova ovaj komad garderobe i kombinuje ga na najrazličitije načine.

Kraljica mode na muzičkoj sceni, po mišljenju mnogih je, upravo, Jelena Karleuša. I ona je na vrlo svojstven i provokativan način ponela plavu suknju maksi kroja.

Jedna od najlepših mladih glumica Nina Janković je odabrala vrlo zanimljiv model, koji može poslužiti i za neki vaš vrlo bitan događaj, ali i za odlazak na kafu sa drugaricom.

Sa druge strane, ni naša najpoznatija modna blogerka nije odolela ovom modelu. Tamara Kalinić se odlučila se za plisiranu suknju u vrlo svetloj boji.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs