SAVRŠENA!

KRALJICA BOHO ŠIKA OTKRILA TAJNU SVOG STILA: Za savršen stajling potrebne su vam - 3 SEKUNDE! (VIDEO)

Jedna od najbolje obučenih glumica Sijena Miler otkrila je svoje omiljene modne komade

Moda
14:45h Autor:
KRALJICA BOHO ŠIKA OTKRILA TAJNU SVOG STILA: Za savršen stajling potrebne su vam - 3 SEKUNDE! (VIDEO)
Sijena Miler, Foto: Profimedia

Plavokosa miljenica je modnog sveta, a bez obzira da li je reč o dnevnoj ili večernoj prilici Sijena Miler za svoje odevne kombinacije dobija samo pohvale.

Slavna trendseterka je tokom ranih je 2000-tih među prvima nosila retro stil nadahnut stilom 'dece cveća' i zahvaljujući svojim boho šik kombinacijama svrstala među tadašnje modne ikone poput Nikol Riči bliznkakinja Olsen, a njen stil modni znalci ne prestaju da hvale.

Lepa plavuša u intervjuu za Vog ispričala je bez kojih komada ne može da zamisli svoju garderobu.

Sijena Miler ima svoju 'uniformu' koja mora biti minimalistička, kul i udobna, ali voli i zanimljive detalje poput zlatne ogrlice. Svoje dnevne obaveze odrađuje u udobnim farmericama Margeret Hauel i Guči mokasinama, a za Vog je ispričala i kako pronalazi svoje omiljene farmerice.

- Što se tiče vintidž farmerica, sviđa mi se taj isprani izgled džinsa. Ali vrlo je teško dobiti tu savršenu nijansu plave, kaže Sijena koja je otkrila da je njena tajna - muško odelo.

- Obožavam muške farmerice u kojima se možete udobno smestiti, kaže glumica i dodaje kako često pretražuje npr. Vestiaire Collective ili tzv. old Céline.

Sijena Miler
foto: Profimedia

Od kako je postala mama devojčice Merlou (9), modni stil ove britansko-američke glumice se promenio.

- To je definitivno promenilo način na koji se oblačim. Sada samo želim odeću koja je minimalistička, kuli udobna. Razmislite o farmericama i lepom džemperu za takve prilike, odnosno komadima koje stvarno volite, otkriva Sijena koja trendove nikad slepo ne prati.

Bez obzira da li se radi o glamuroznom događaju ili ležernom izlasku u grad, zaljubljenice u modu ne mogu se nadiviti Sijeninim kombinacijama koje je ih iznova nadahnjuju.

Za večernje izlaske ili svečane prilike, Sijena poseže za svojom omiljenom vintage haljinom iz 60-ih koju je kupila u 9th Street Vintage u Njujorku. Reč je o kreaciji inspirisanoj Idi Sedžvik, koju je igrala u filmu 'Factory Girl'.

- Jedina odeća u garderoberu koja mi nikad ne dosadi su moji vintidž komadi. Volim dvostruki džins i volim nijanse plave, kaže ona.

Kako bi zaokružila ležerni dnevni izgled, svojim udobnim vintidž farmericama i onome što opisuje kao 'savršeni top' dodaje klasične sunčane naočare Rej-Ban Vejfarers i nakit starinskog dizajna.

street style
foto: Profimedia

Sijena Miler koja redovno briljira na crvenom tepihu ističe kako se uvek rado vraća minimalizmu Kelvina Klajna iz 90-ih.

- Ima nešto zaista bezvremensko u tome, kaže Sijena koja se ne može zasititi ni farmerica boje boje slonovače koje potpisuje Margaret Hauel, kao i šik majica na pruge.

Glumica voli i slip haljine za koje kaže da su nonšalantne, a opet tako seksi dodajući kako je lako stilizovati nešto jednostavno i klasično. Među komadima oko koje gradi svoje dnevne stajlinge, Sijena se ne može zasititi sivih bazičnih majica.

Pogledajte još fotografija lepe glumice koje su dokaz da je ona jedna od najbolje odevenih žena današnjce:

1 / 9 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs