Njih slobodno možete da kopirate

Ovako se Francuskinje oblače na jesen: One to znaju najbolje! (FOTO)

Ovih 8 komada nose gotovo svakodnevno

Moda
Autor:
Ovako se Francuskinje oblače na jesen: One to znaju najbolje! (FOTO)
Foto: Profimedia

Stil Parižanki jedan je od najpopularnijih i prvi i najbolji izbor ako želite nekoga da kopirate - one to jednostavno znaju najbolje i iako "skidanje" tuđeg stila nikada nije preporuka, kada su u pitanju Francuskinje, to sasvim slobodno možete da uradite.

One su pravi majstori kombinovanja stila i udobnosti, ljubiteljke jednostavnosti i elegancije, bez komplikovanja, i baš zato je njihov stil odevanja broj 1.

Evo koje komade one nose na jesen da bi uvek izgledale šik i otmeno!

1. Breton bluze

Breton majica vam možda deluje kao kliše, ali bluza prepoznatljivog dezena dovoljno je moćna da svaku kombinaciju podigne na viši, otmeniji nivo. Najbolje je kombinovati je sa klasičnim komadima poput pantalona i jednostavnog mantila.

3 najlepše odevne kombinacije: Spojite leto i jesen u jednom stajlingu! (FOTO)

2. Trenč kaput

Svaka Parižanka ima bar jedan i obožavaju da ga nose početkom jeseni i tokom tmurnih kišnih dana.

3. Cigaret pantalone

Idealne su za sve prilike, od odlaska na posao do večernjeg izlaska i zato su Francuskinjama omiljene, a pritom izgledaju izuzetno skupo i otmeno.

4. Mokasine

Udoban par obuće savršen za jesenje dane kada vreme više ne dozvoljava sandale, a još uvek nije toliko hladno da bismo nosili čizme. Francuskinje ne podležu aktuelnim trendovima - one znaju da je par kvalitetnih, kožnih mokasina jednostavnog izgleda, eventualno sa nekim diskretnim ukrasom, uvek pun pogodak, jer izgledaju elegantno, a uklapaju se u svaku odevnu kombinaciju.

Kraljica Leticija u poslovnom stajlingu: Njen stil je primer vanvremenske elegancije! (FOTO)

5. Beretka

Ova simpatična kapica je jedan od sinonima za pravi francuski šik. Nikada ne izlazi iz mode i savršen je detalj kada želite da vam bude toplo, a da istovremeno izgledate moderno i otmeno.

6. Klasična kožna torba

Trendovi i sezone dolaze i prolaze, ali Francuskinje se gotovo slepo drže klasike kada su u pitanju torbe. Klasična crna ili braon kožna torba jedan je od osnovnih završnih komada koje Parižanke uklapaju u svaku moguću kombinaciju.

7. Naočare za sunce

Leto je možda gotovo, ali to ne znači da naočare za sunce treba odložiti do proleća. Francuskinje ih nose jer uz pravi odabir modela sa njima uvek izgledaju sofisticirano, a pritom im pomažu da sakriju tragove neprospavane ili lude noći koja je za njima.

Moda sa ulica Njujorka: Najlepše jesenje odevne kombinacije

8. Rolka

Nema lepše i praktičnije modne klasike od crne rolke! Kombinuje se lako uz sve moguće komade, od suknje u veseloj boji do farmerki i klasičnih pantalona, a prikladna je u svakoj prilici. Osim crne, poželjne su i druge neutralne boje poput bele, bež ili puder roze.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs