STILSKE CAKE

Izgledajte 10 kg mršavije uz pomoć pravilnog odabira garderobe: Dragoceni saveti modnih stručnjaka! (FOTO)

Za vitku liniju nije potrebno da u teretani provodite nekoliko sati dnevno. Ove stilske cake će izbrisati i do 10 kilograma za nekoliko minuta

Moda
Autor:
Izgledajte 10 kg mršavije uz pomoć pravilnog odabira garderobe: Dragoceni saveti modnih stručnjaka! (FOTO)
Foto: Profimedia

Ukoliko želite da za 2 minuta izgledate vitkije imamo prave savete za vas. Stilista Kejt Braun koja oblači neke od najvećih zvezda Holivuda sa nama deli nekoliko jednostavnih caka koje daju fenomenalne rezultate.

Prvi način i najefikasniji je da svetlije farmerke zamenite sa onim u crnoj boji. Ne samo da će noge izgledati vitkije, nego ćete u trenu izgedati koji santimetar više.

Pantalone sa visokim strukom, kao i suknje su odličan nači da kreirate figuru peščanog sata. Osim toga, visok struk će sakriti i svaki kilogram viška na stomaku.

Bahata Megan na garderobu potrošila više od milion funti u protekloj godini: Ovo su njena najskuplja izdanja! (FOTO)

foto: Profimedia

Ne plašite se da staknite struk

Kaiš na struku će vizuelno stanjiti figuru i učini je skladnijom i ženstvenijom. "Iako zvuči kao da nema mnogo smisla, ali uža garderoba sakriva više kilograma nego širi modeli", kaže Kejt.

Veliki povratak: Ovaj print će biti apsolutni vladar modne scene tokom leta! (FOTO)

foto: youtube printscreen / Busbee Style

Moć koju imaju zvoncare je neverovatna. U ovom modelu pantalona, imaćete noge poput top modela. U kombinaciji sa visokim potpeticama efekat je još bolji.

Ovo će biti boja sezone proleće/leto 2020: Svakoj ženi odlično stoji! (FOTO)

foto: Profimedia

Štikle su pravi saveznik svake žene. Zbog njih ćete izgledati mršavije, ženstvenije, ali će se automatski i vaše držanje popraviti. Sve žene se slažu, u njima je samopouzdanje na vrhu lestvice.

Ukoliko želite da izgledate vitkije izbegavajte garderobu sa printom, a naročito onim krupnim. Mnogo bolja opcija su jednobojni komadi koji daju iluziju mršavog izgleda. "Čak je i bela boja, koja važi za zabranjenu ukoliko imate višak kilograma, bolja opcija od komada garderobe sa printom", naglašava Kejt.

Moda inspirisana 40-im godinama: Leto će biti u znaku ova 3 trenda! (FOTO)

foto: Shutterstock

V izrez na majicama je pravi izbor jer stvara iluziju duže i vitkije figure. Ukoliko imate široka ramena, takođe će vam dobro doći ovaj savet. Osim toga i nošenje dugačkih i masivnih ogrlica će biti od pomoći, jer će skrenuti pažnju sa kritičnih delova tela.

Vertikalne linije na garderobi će učiniti da izgledate znatno vitkije, takođe.

Farmerke više nisu u trendu: Modnom scenom će dominirati ovi modeli! (FOTO)

foto: Shutterstock

(stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs