Te divne cipele

Baletanke, salonke, starke: Obuća koja nikada neće izaći iz mode!

Moda se svakodnevno smenjuje i praćenje najnovijih trendova zahteva zavidan budžet, ali na sreću postoji obuća koja nema rok trajanja
Moda
07:50h
Baletanke, salonke, starke: Obuća koja nikada neće izaći iz mode!
Foto: Shutterstock

Ukoliko se trudite da "idete u korak" sa modom, to ćete postići jedino ako redovno kupujete i najnoviju obuću koja prati celi izgled. Sreća je što postoji obuća koja nikada ne izlazi iz mode.

Salonke

Klasične, elegantne salonke u crnoj ili boji kože odolevaju trendovima već desetlećima. Iako danas možete pronaći jeftinije i skuplje modele naš predlog je da odaberete kvalitetne, stabilne i udobne salonke koje vas nikada neće izneveriti.

Ravne čizme

Visoke čizme bez ikakvih detalja s potpeticom od svega par centimetra vaš su veran saveznik u borbi protiv skupih trendova. Osim što ih možete kombinovati uz različitu odeću i nositi za različite prilike čizme ovog tipa vrlo su udobne i nogu čine elegantnom.

Martinke

Omiljenu obuću brojnih generacija rokera i pankere danas vole baš svi, a možete ih pronaći u svim bojama. No klasične crne ili bordo čizme do iznad članaka ili pak do ispod kolena nikada nisu sišle s trona popularnosti. Želite li čizmu koje odolevaju svim vremenskim prilikama, s popularnim klasičnim modelom koji nude martinke, nećete pogrešiti.

Starke

Obične, platnene patike koje dosežu do gležnjeva vole sve generacije, a njihova popularnost rasprostranjena je po celom svetu. Conversov All Star model može se uklopiti uz najrazličitije stajlinge. Želite li biti sigurni da ste kupili patike koje nemaju rok trajanja odaberite klasične, platnene u beloj boli ili pak kožnate crne starke.

Balerinke

Balerinke su omiljena obuća žena koje ne vole cipele s visokom potpeticom. Ovaj model savršeno će nadopuniti svaki dnevni i večernji izgled i, što je najvažnije, vrlo su udobne i praktične. Želite li da uvek budete u trendu odaberite što jednostavniji model u crnoj boji i čuvajte ga za sledeće sezone.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs