Šta mislite?

Kojoj bolje stoji: Kejt Midlton i njena mama nose iste haljine! (FOTO)

Tokom godina nikada nije komentarisala vezu svoje najstarije ćerke s princem, niti otkrivala detalje njihovog porodičnog života

Moda
Autor:
Kojoj bolje stoji: Kejt Midlton i njena mama nose iste haljine! (FOTO)
Foto: Profimedia

Kerol Midlton, majka vojvotkinje od Kembridža, retko se pojavljuje u javnosti i gotovo nikada ne daje izjave medijima pa je Britance prijatno iznenadio njen novi intervju.

Čast da razgovara s majkom buduće engleske kraljice dobio je britanski magazin Telegraf. Intervju i editorijal otkrili su da Kerol i Kejt imaju vrlo sličan ukus kada je u pitanju moda.

Otkrivena najveća tajna kraljevskog venčanja: Evo kako je Megan Markl rasplakala Kejt Midlton! (FOTO)

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Obe su velike obožavateljke britanskog brenda Goat pa u ormaru imaju mnogo identičnih haljina. Jednu od njih Kerol je nosila tokom intervjua.

U pitanju je model mini kroja i boje trule višnje koji je njena ćerka obukla za posetu forumu "Place2Be" prošle godine u novembru. Crne najlonke i klasične salonke u istoj boji takođe su bile odabir dve dame.

Držanje kraljice, sasvim drugačiji izbor odeće: Kejt Midlton počela da kopira - Elizabetu! (FOTO)

Ni u ovom intervjuu Kerol nije otkrivala ništa o kraljevskoj porodici. Tokom godina nikada nije komentarisala vezu svoje najstarije ćerke s princem, niti otkrivala detalje njihovog porodičnog života, a ovoga je puta, kako bi, očigledno, zadovoljila sve strane, otkrila detalje o proslavi Božića u domu Midltonovih. Budući da je ona, zajedno sa suprugom Majklom, vlasnica Party Pieces, koji prodaju putem interneta sve potrebno za lude i nezaboravne zabave, ne čudi da je njihov dom u božićno doma ukrašen s puno detalja.

Maštovita Kejt: Originalan poklon koji je dala princu Hariju nasmejao je Britaniju! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs