zaustavila prodaju

Što je nosila, nosila je: Omiljena dizajnerka Kejt Midlton gasi modnu marku!

Moda
Autor:
Što je nosila, nosila je: Omiljena dizajnerka Kejt Midlton gasi modnu marku!
Foto: Profimedia

Irska dizajnerka Orla Kieli, čije je modele obožavala da nosi Kejt Midlton obustavila je onlajn prodaju i zatvorila radnje u Velikoj Britaniji i Irskoj nakon što je partnerska firma Kieli Rovan otišla u stečaj.

Omiljena dizajnerka Vojvotkinje od Kembridža je poznata po karakterističnim uzorcima u stilu 70-ih kojima je ukrašavala sve od torba do krevetnih posteljina.

1995. godine osnovala je modnu marku koja je postala omiljeni brend Kej Midlton.

Kieli će nastaviti s poslovanjem prodavajući nakit i kućni pribor preko distribucijskih partnera, stoji u izjavi koju je firma objavila na svojim stranicama.

Otkrivena striktna dijeta vojvotkinje od Kembridža: Da li biste se hranili kao Kejt Midlton?

foto: Profimedia

Kieli Rovan PLC prestala je sa radom u ponedeljak i zatvorila dve radnje u Covent Gardenu u Londonu, kao i svoju maloprodajnu outlet trgovinu u profinjenom trgovačkom centru Kildare Vilage u Irskoj.

Firma je zadnji maloprodajni trgovac koji je na britanskom tržištu visoke mode zatvorio radnje usled slabe potrošnje, povećanja plata, viših poreza na imovinu te zbog rastuće onlajn trgovine.

Modno-tekstilni muzej u Londonu trenutno je domaćin izložbe Kieliinih dela koja uključuju više od 150 različitih uzoraka i proizvoda, kao i njenu saradnju s brojnim fotografima, filmskim producentima i arhitektima.

Kejt Midlton konačno viđena posle skoro dva meseca: Elegantna i lepša nego ikada! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs