Crveni tepih

Ona nema konkurenciju: Naomi Vots izgleda kao milion dolara! (FOTO)

Iako 75. izdanje filmskog festivala u Veneciji još uvek nije gotovo, glumica Naomi Vots već sada može se pohvaliti titulom jedne od najbolje obučenih dama na crvenom tepihu ovog zvezdanog filmskog događanja

Moda
10:35h Autor:
Ona nema konkurenciju: Naomi Vots izgleda kao milion dolara! (FOTO)
Naomi Vots, Foto: Profimedia

Na svečanoj premijeri filma 'At Eternity's Gate' o životu slavnog slikara Vinsenta van Goga u francuskom gradu Arlesu britansko-australijska glumica Naomi Vots uspela je da posebno modno zablista.

Pred okupljenim fotografima ispred crvenog tepiha čuvene sale "Grande" 49-godišnja glumica plenila je pažnju u crnoj korsetnoj haljini presvučenoj tilom sa mnoštvom svetlucajućih cirkona.

Zvezda je rođena: Pevačica debitovala na filmu i osvojila Veneciju! (FOTO)

Spomenutu kreaciju midi dužine, s dugim rukavima i visokim okovratnikom, potpisuje italijanski modni dvojac Dolče i Gabana, a rokerski šik postignut odabranom haljinom Naomi je istakla crnim štiklama brenda Miu Miu s bogato ukrašenom petom, blještavom torbicom i nakitom u znaku visećih minđuša koje su izvirivale ispod nemarno talasaste frizure.

Kraljica crvenih tepiha: Senzacionalnim izdanjima ponovo uspela da zaseni sve koleginice u Veneciji! (FOTO)

'Uživam na crvenim tepisima jer je to ipak prilika da se izrazite na jedan način. Ali ipak me nećete videti u štiklama ukoliko ih baš ne moram nositi', jednom je izjavila.

Naomi Vots podlegla trendu: Grudi na izvol'te u izazovnom kombinezonu! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs