Lejdi Gaga

Zvezda je rođena: Pevačica debitovala na filmu i osvojila Veneciju! (FOTO)

Pop zvezda Lejdi Gaga debitovala je na ovogodišnjoj venecijanskoj Mostri dugometražnim filmom "Zvezda je rođena" u režiji Bredlija Kupera, a prve kritike govore da je u Veneciji zaista rođena nova filmska zvezda.

Vip priča
11:35h Autor:
Zvezda je rođena: Pevačica debitovala na filmu i osvojila Veneciju! (FOTO)
Lejdi Gaga, Foto: Profimedia

Desetine obožavalaca čekale su je na Lidu, gde je u velikom stilu stigla brodskim taksijem u društvu glumca i producentaBredlija Kupera. Lejdi Gaga je prošetala crvenim tepihom u laganoj haljini s bledoružičastim nojevim perjem, držeći Kupera za ruku. Film "Zvezda je rođena" je treća verzija filma Vilijama A. Velmana iz 1937. godine. Prvi rimejk doživeo je 1954. godine u režiji Džordža Kjukora sa Džudi Garland i Frenkom Pirsonom, a 1976. godine s Barbarom Strajsend.

foto: Profimedia

"Videli smo toliko obrada ovog filma i znamo da je ta priča prošla kroz razdoblje iskušenja, baš zato je razumljiva ljudima širom sveta i jedva čekam da je svi mogu videti", rekla je Lejdi Gaga na konferenciji za štampu. U filmu glumi Ali, mladu pevačicu pred kojom je karijera, ali sumnja u svoj talenat. Na svom životnom putu susreće Džeksona Mejna (Bredli Kuper), pevača kantri muzike i zavisnika o alkoholu čija je karijera na zalasku, koji je otkriva i promoviše u pevačku zvezdu. Pevačica koja je u deset godina prodala 180 miliona nosača zvuka uporedila je svoje početke s likom iz svog filmskog prvenca. "Ali u početku ne veruje u sebe, a ja sam verovala u sebe kada sam sa 19 godina pošla u potragu za poslom obilazeći barove", rekla je.

foto: Profimedia

Glumac Bredli Kuper (43) kome je ovo prva filmska režija, rekao je da od početka dobro sarađivao s pop zvezdom.

"Od prvog susreta sam se prijatno osećao u njenom društvu i lagao bih kad bih rekao da sam bio živčan. Kad vidite umetnika od formata da vam se obraća kao sebi jednakom, onda ste sigurniji u sebe", rekao je Kuper.

Bredli Kuper i Irina Šajk: Pokazali ćerkicu javnosti! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs