Modna Ikona

Melanija Tramp u pink koktel haljini od čipke: Besprekoran izgled prve dame! (FOTO)

Prva dama Amerike oduševila u jedinstvenoj kreaciji modne dizajnerke, Monik Lulije

Moda
Autor:
Melanija Tramp u pink koktel haljini od čipke: Besprekoran izgled prve dame! (FOTO)
Melanija Tramp, Foto: Profimedia

Melanija Tramp (48), supruga Donalda Trampa - predsednika Amerike, pojavila se na večeri na kojoj su gosti bili jako važni biznismeni. Svečana večera odigrala se u Bedminsteru u Nju Džerziju. Prva dama Amerike zasenila je sve prisutne kada se pojavila u čipkanoj koktel haljini u pink boji modne dizajnerke Monik Lulije.

foto: Profimedia

Ova haljina je jedna od omiljenih prve dame i ovo nije prvi put da se u njoj pojavila. Melanija je održala kratak govor i zahvalila se svima koji su se pojavili na ovoj svečanoj večeri.

Bivša manekenka ostavi jak utisak gde god da se pojavi, a sinoć je to naročito bio slučaj. Melanija je za ovu priliku odabrala i nešto jaču šminku, posebno na očima koje voli da ističe u javnim pojavljivanjima i koje su jedan od njenih najjačih atributa, složićete se?

foto: REUTERS/Leah Millis

Iako se poslednjih nekoliko dana pisalo o tome da Melanija i Donald često nemaju isto mišljenje kada je u pitanju politika, predsednički par ovoga puta nije izgledao kao da je u svađi. Melanija se osmehivala celo veče i vidi se da su se lepo proveli.

Kako se vama dopada ova haljina na lepoj Melaniji?

Melanija Tramp okrenula leđa svom suprugu: Prva dama Amerike šokirala javnost! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs