Mišljenja su podeljena

Blam kraljice Leticije: Za susret s Melanijom iskopirala njen stil od prošle godine! (FOTO)

U prvom trenutku, delovalo je kao da je Leticija ubedljivo odnela pobedu u ovom modnom duelu

Moda
Autor:
Blam kraljice Leticije: Za susret s Melanijom iskopirala njen stil od prošle godine! (FOTO)
Foto: EPA / Michael Reynolds

Dugoočekivani susret dve modne ikone Melanije Tramp i španske kraljice Leticije juče je ispratio čitav modni i svet i armija obožavalaca lepih dama.

Za ovu priliku, Melanija je odabrala maslinasto zelenu haljinu sa belim detaljima i maslinaste salonke sa visokom štiklom, dok je Leticija blistala u ružičastoj haljini midi dužine sa ukrasnim dugmićima na bokovima i salonke u istoj boji.

Viktorija Bekam konačno odbacila crninu: U pastelnoj haljini izgleda fenomenalno! (FOTO)

foto: Profimedia

U prvom trenutku, delovalo je kao da je Leticija odnela pobedu u ovom modnom duelu - njena haljina je neuporedivo bolji izbor u onosu na Melanijinu, jer maslinasta boja u kombinaciji sa njenim tamnim tenom daje beživotan izgled.

Ali, vrlo brzo je sve palo u vodu - modni pogodak španske kraljice zapravo je kopija prošlogodišnjeg stajlinga prve dame Amerike!

Naime, Melanija je tokom leta 2017. godine u istoj haljini dočekala predsednički par Paname, samo što se tada lepotica iz Slovenije odlučila za plavu boju i šarene salonke!

Amal je boginja stila: Prelepa supruga Džordža Klunija u bordo haljini zasenila sve prisutne! (FOTO)

foto: Profimedia

Mišljenja fanova su podeljena - jedni kažu da Leticija sigurno nije ni znala da je Melanija već nosila ovu haljinu, drugi misle da ju je svesno kopirala, dok treći tvrde da je na ovaj način možda želela da iskaže divljenje prema stilu prve dame Amerike.

Šta god da je u pitanju, jedno je sigurno - ovaj model haljine sa potpisom čuvenog Majkla Korsa očigledno je toliko popularan da ga čak i najpoznatije dame nose po nekoliko sezona.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs