Ne propustite

Šoping dej sa Stilom u Imo centru

U Imo autlet centru dodatni popusti na već snižene cene
Moda 04.12.2013. - 10:10h
Imo autlet centar nalazi se u novobeogradskom Bloku 64, Foto: Kurir

Kupoholičarke, pažnja! U petak, 6. decembra u Immooutlet centru održava se šesti po redu Šoping dej sa Stilom.

 

Tokom celog dana posetioci Immo centra ostvariće dodatne popuste na već postojeće popuste, a pored toga biće u prilici da uživaju i u dodatnim sadržajima. Pozivamo vas da ovog meseca uživate u šopingu i popustima, ali i da učestvujete u brojnim aktivnostima i postanete potencijalni dobitnik lepih poklona.

 

Spremili smo vam akciju inspirisanu osamdesetim godinama prošlog veka. Posetioci koji kupe modni detalj u stilu 80-ih, slikaju ga i ostave svoje podatke na štandu Stila imaju šansu da osvoje vredne poklone, a urednica StilBooka odabraće najbolji.

 

Takođe, imaćete priliku da se družite i sa brojnim poznatim ličnostima koje će doći da podrže humanitarnu akciju prikupljanja pomoći za decu iz Centra za dnevni boravak i smeštaj dece ometene u razvoju iz Šekspirove ulice. Na štandu će se prodavati radovi ovih mališana i na taj način će se prikupljati sredstva koja će im omogućiti da nastave sa kreativnom radionicom.

 

Dok vi uživate u šopingu i zimskim popustima, za vašu dečicu smo pripremili niz zanimljivih aktivnosti koje će ih zabaviti i ulepšati im hladne, zimske dane: - Mađioničar 15 h - Vreme darivanja (prvih 30 mališana koji na štand Stila donesu crtež na temu novogodišnji poklon koji žele od Deda Mraza, dobijaju poklon-paketić)

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...