Laskava priznanja

Završen 34. Pervol fešn vik: Ovo su najuspešniji na Nedelji mode

Za najbolju manekenku proglašena je Milena Simić, a za najboljeg manekena Danijel Bamdada, dok je glavna urednica magazina StilBook dodelila Aleksandri Bojović nagradu za najbolji stil
Moda
03:50h
Završen 34. Pervol fešn vik: Ovo su najuspešniji na Nedelji mode
Foto: Kurir

U laundž baru „Diva“ izabrani najuspešniji na Nedelji mode. Nakon velikog broja revija, na kojima se predstavilo dosta stranih i domaćih brendova i dizajnera, bilo je teško izabrati one koji su kvalitetom, trudom i talentom obeležili ovogodišnju manifestaciju.

Posebno priznanje dodeljeno je domaćoj modnoj kući „Mona“, koja je svojom revijom pokazala da se uz ozbiljan rad može uspešno parirati brojnim domaćim, ali i svetskim brendovima. Specijalnu nagradu za poseban doprinos razvoju mode kao umetnosti dobila je profesorka Gordana Ćirić Krstić, koja je izložbom „Između Istoka i Zapada“ obeležila 40 godina rada u modi. Nagrada za najbolju reviju uručena je dizajneru Mihailu Anušiću, predstavniku modne kuće „Mihano Momosa“.

Za najbolju manekenku proglašena je Milena Simić, a najboljeg manekena Danijel Bamdada. Nagradu „Marija Kranjc“ za najbolju kolekciju dobila je modna kuća „Ivko“, dok je za ličnost od stila izabrana Dragana Ćosić.

Nagradu „Boris Nikolić“ dobila je „Klasa“, šminker Marko Nikolić nagrađen je za reviju Ane Ljubinković, dok je priznanje za najbolju inovaciju u oblasti hair stajlinga otišla u ruke frizeru Darku Pandurskom iz salona „Ucha Hair“ za reviju modne kuće „George Styler“.

Kompanija „Textil“ uručila je Textil Young Designer Award dizajnerki Milici Vukadinović, dok je nagrada za najupečatljiviju reviju dodeljena dizajnerki Mirjani Šarac.

Ana Ostojić, glavna urednica magazina StilBook, nagradu za najbolji stil uručila je Aleksandri Bojović, koja odiše prefinjenošću i elegancijom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs