Šta mislite?

Trendovi iz devedesetih se vraćaju na velika vrata: Ova frizura će biti pravi hit ove godine!

Ovakav stil najbolje stoji onim zlatnim nijansama kose koje odišu toplinom ili sa bob frizurom nemarno prebačenenom na stranu

Moda
20:09h Autor:
Trendovi iz devedesetih se vraćaju na velika vrata: Ova frizura će biti pravi hit ove godine!
Foto: Profimedia

Trendove iz devedesetih sve više viđamo na modnim pistama, Instagram profilima ljudima koji diktiraju trendove, te modnim i bjuti blogovima. Sigurno se sećate plave senke, velikih šnala za kosu, narandžastih pantalona ili gumica za kosu presvučenih tkaninom.

Što se tiče trendova u svetu frizura, čini se da se u modu vraća plava kosa s tamnim izrastkom koja izgleda kao da ti se jednostavno ne ide kod frizera.

15 stvari koje vam frizeri neće reći, a želeli bi da znate: Ne pravite ove greške!

foto: Profimedia

Ovakav stil najbolje stoji onim zlatnim nijansama kose koje odišu toplinom ili sa bob frizurom nemarno prebačenenom na stranu. Trend devedesetih su već iznosile poznate cure poput Selene Gomez, Rite Ore, sestre Kardašijan ili Hajli Boldvin, a svima njima stvarno dobro stoji.

Ako ti treba promena, a imaš tamnu kosu, zašto ne bi probala nešto ovako? Samo pazi pri odabiru nijanse koja odgovara tvom tenu. Za najbolje rezultate odaberi neku topliju koja će dati svežinu tvom licu, ali pripazi kako neguješ kosu.

Nemoj je da je pereš često, ostavi je da se malo osuši u peškiru pre sušenja fenom, hrani je prirodnim uljima i redovno šišaj nezdrave vrhove.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs