ŽEna sa ukusom

Poslovni izgled Melanije Tramp: Svaka žena treba da ima ovakvu garderobu! (FOTO)

Prva dama, koju najčešće viđamo u ženstvenim haljinama i suknjama, za raspravu o jednom ozbiljnom problemu napravila je mali modni izuzetak

Moda
18:34h Autor:
Poslovni izgled Melanije Tramp: Svaka žena treba da ima ovakvu garderobu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Melanija Tramp bila je gošća rasprave o problemu zavisnosti od droge u porodici i među decom koja boluju od sindroma neonatalne apstinencije, na koju je stigla u pratnji savetnice predsednika Donalda Trampa, Kelien Konvej. Prva dama pozvana je kako bi održala govor na temu zavisnosti.

foto: Reuters / Yuri Gripas

47-godišnja prva dama, koju najčešće viđamo u ženstvenim haljinama i suknjama, za raspravu o problemu zavisnosti napravila je mali modni izuzetak, pa je svoj profinjeni stil zamenila poslovnim izgledom. Iako je vrlo verovatno da je Melaniju u dres kod uputila savetnica Bele kuće Kelien Konvej, prva dama izgledala je, kao i uvek, besprekorno.

Uz klasičnu belu košulju, koju je ostavila otkopčanu na zadnjem dugmetu, slovenačka lepotica je naglasila poslovnu eleganciju obukavši crno strukirano odelo s vidljivim šavovima od belog konca na kragni i bočnim džepovima.

Melanija Tramp zna najbolje: Ležerna kombinacija koja drastično podmlađuje! (FOTO)

foto: Reuters / Yuri Gripas

Lepa prva dama imala je uredan francuski manikir i savršeno isfeniranu frizuru, koja je postala njen zaštitni znak. Bivša manekenka, koju je aktuelni američki predsednik Donald Tramp upoznao 1998. na Nedelji mode u Njujorku, osvojila je sadašnjeg supruga svojom neodoljivom slovenskom lepotom koja joj je, čini se, pomogla da osvoji i srca američke javnosti, barem ako je suditi prema sprovedenim anketama koje su pokazale veliku popularnost prve dame u odnosu na omraženog predsednika.

Devojčica se obukla kao Melanija Tramp: Ovakve reakcije nije očekivala! (FOTO)

"Hvala svima koji su učestvovali u današnjoj raspravi o zloupotrebi droge. Govoreći o ovom problemu, možemo ostvariti značajnu promenu na bolje", stajalo je na Melanijinom službenom profilu na Instagramu koji prati sve političke dužnosti prve dame.

Zašto se Melanija Tramp retko kad smeje u javnosti: Razlog će vas iznenaditi! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs