Pogledajte

Luj Viton jesen / zima 2017: Asimetrični džemperi, kožne pantalone i haljine na jedno rame! (FOTO)

Jedna od najiščekivanijih revija održana je tradicionalno poslednjeg dana Nedelje mode u Parizu, u čuvenom muzeju Luvr
Moda
09:10h Autor:
Luj Viton jesen / zima 2017: Asimetrični džemperi, kožne pantalone i haljine na jedno rame! (FOTO)
Foto: Reuters / Benoit Tessier

Nakon potpuno iznenađujuće saradnje sa brendom Supreme, Luj Viton jesen/zima 2017/18 kolekcija najviše je podsećala na urbanu, uličnu modu nego na visoku, na kakvu smo navikli od brenda. Ipak, kolekciju su činili čisti, strogi krojevi.

Pored urbanog vajba, glavni motivi revije su bile reference džungle i safarija koji kao rezultat pokazuju koliko je duh i srce dizajna linije “divlje”. Stilovi su varirali od najopuštenijeg do najelegantnijeg i večernjeg.

Pored dezena inspirisanih gepardom i drugim divljim životinjama, kolekcija se fokusirala na teksas i relativno neutralne boje, sa komadima koji su iskorišćeni za stvaranje monhromatskih izgleda ili za balansiranje maksimalističkih dezena.

Nikolas Geskjer se zabavaljao tokom eksperimentisanja sa slojevitim naborima, dizajnirajući dinamične pokrete koji su stvarali kontrast.

Dizajner se za razliku od drugih inspirisao modom ranih 2000. godina i predstavio nam haljine na jedno rame, asimetrične džempere i kožne, uske pantalone. Predstavljeni su i komadi inspirisani devedesetim, poput metalik seksi slip haljina i sjajnih šljokica na torbama.

Što se tiče obuće, LV brend se fokusirao na polu-duboke i duboke čizme. Komadi kreirani u saradnji sa Supreme brendom nisu bili predstavljeni na reviji.

Preostale fotografije sa revije pogledajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs