Da li se slažete?

Najpraktičniji komad odeće: Top 3 modela šortsa za leto 2016!

Bermude su broj jedan kada je praktičnost i lakoća kombinovanja u pitanju, ali kratki teksas šorts je i dalje broj jedan
Moda
15:36h Autor:
Najpraktičniji komad odeće: Top 3 modela šortsa za leto 2016!
Foto: Profimedia

Stvar sa šortsevima je vrlo jasna. Prvo, oni će uvek biti u modi, drugo oni su najpraktičnija letnja odeća i treće potrebno je da imate lepo oblikovane noge da bi vam šorts dobro stajao. Međutim, kada je reč o trendovima za 2016. šortsevi se mogu sažeti u tri masivna trenda:

1. Šorts kao donji veš (super kratki šorts zvani retro šorts)

Ultra kratki šorts nalik donjem vešu je ove godine u modi i obično je sa visokim strukom. Super kratki šorts izgleda sjajno ako se nosi ležerno sa kratkim topovima ili majicama i udobnim čak štreberskim cipelama ili u Keri Bredšo stilu sa lepim topom i visokim potpeticama. Odličan je izbor za plažu. Ali ako imate zgodnu zadnjicu i dovoljno hrabrosti, možete da ga nosite i u gradu. Naš savet je da ovakav šorts kombinujete sa ravnim sandalama ili baletankama i kežual majicom.

2. Bermude

Bermude su takođe vrsta šortsa, obično u retro stilu. Mogu da se kombinuju sa različitim stilovima - možete čak da ih nosite i na posao. Mogu biti elegantne - u kombinaciji sa blejzerom i košuljom, ili mogu biti inspirisane dečačkim stilom. Odlično se kombinuju a štiklama, ali podjednako lepo izgledaju u kombinaciji sa patikama. Njihova dužina ih čini prikladnim za razne prilike.

3. Teksas šorts

Leto je nezamislivo bez teksas šortsa u ormaru. Oni govore sami za sebe. Možete ih nositi skoro bilo gde u zavisnosti od njihovog stila, ali izbegavajte da ga nosite u kancelariji, ili bilo kom formalnom okruženju. Najmoderniji teksas šortsevi ovog leta su oni inspirisani klasičnim teksas farmerkama: uski modeli koji grle telo sa visokim strukom. Oni izgledaju neverovatno sa baletnakama, patikama, cipelama, čizmama...

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs