Probajte

Modni urednici otkrivaju: 4 cake da uvek izgledate tip top!

Učinite kombinaciju zanimljivijom tako što ćete stvoriti dozu asimetrije na sebi
Moda
15:46h Autor:
Modni urednici otkrivaju: 4 cake da uvek izgledate tip top!
Foto: Profimedia

Ukoliko se na poslu od vas zahteva da nosite košulje, blejzere, pantalone, farmerke i sakoe, onda ste sigurno dosadili sami sebi vrteći ove odevne predmete u krug. Međutim, spas postoji.

Modni urednici dele korisne i praktične trikove pomoću kojih ćete uvek izgledati šik u takvim odevnim kombinacijama.

1. Zavrnite rukave

Bilo da je u pitanju sako ili košulja, ukoliko samo malo zavrnete rukave, garantujemo vam da ćete apsolutno promeniti izgled vaše odevne kombinacije. Ukoliko se ugledate na sve modne urednice, one baš vole da praktikuju ovaj mali trik, koji njihov stajling prenese na drugi nivo. Ovakva vrsta "stilizovanja" košulje i sakoa je tipičan za uspešne, poslovne žene, tvrde modni urednici.2. Upašite samo jedan krak košulje

Ovo je takođe oličenje šika i jednostavnosti. Učinite kombinaciju zanimljivijom tako što ćete stvoriti dozu asimetrije na sebi. Upašite samo jedan krak košulje u pantalone.

Kako da nosite duboke čizme: Po uzoru na Džidži Hadid, jednostavno i seksi! (FOTO)3. Upašite samo prednji deo košulje

Takođe da biste postigli dozu blage asimetrije upašite isključivo prednji deo košulje, dok vam zadnji deo slobodno pada preko zadnjice. Ovako dobijate nonšalantni izgled koji se odlično slaže sa bilo kakvom garderobom, bilo da je poslovna ili ležerna.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

4. Zavrnite nogavice

Ukoliko volite da nosite džins, naročito uski, onda znate za trik sa podvrtanjem nogavica malo iznad zglobova. Ovome najčešće pribegavaju modni urednici, naročito kada nose cipele na štiklu jer noga izgleda vitkije i duže. Probajte i vi!

Šanel modna revija ostavlja bez daha: Karl Lagerfeld preselio Pariz u Rim! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs