Obratite pažnju

Savršena kamuflaža: Kako da odaberete kupaći prema obliku zadnjice!

Žene sa malom zadnjicom mogu da se igraju sa minijaturnim donjim delom kupaćeg kostima, dok ravnim zadnjicama odgovaraju brazilke i bokserice
Moda
13:34h Autor:
Savršena kamuflaža: Kako da odaberete kupaći prema obliku zadnjice!
Foto: Profimedia

Ukoliko planirate da kupite novi kupaći kostim, pre nego što to učinite, razmislite da li njegov kroj odgovara vašoj građi tela.

To se posebno odnosi na kupaće gaćice, koje bi trebalo da birate prema obliku zadnjice.

Mala zadnjica - Brazilke ili bikini gaćiceŽene sa malom zadnjicom mogu da se igraju sa minijaturnim donjim delom kupaćeg kostima, ali i sa bogatim i zanimljivim uzorcima. Jedan od modela koji najbolje stoji ovom tipu zadnjice su brazilke i plitke bikini gaćice na vezivanje. Ovi krojevi naglašavaju donji deo tela i kukove.

Glumica raspametila žene: Za ovim kupaćim su poludele i mršave i punije dame! (FOTO)

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Ravna zadnjica - Bokserice ili brazilkeZadnjica koja nema naglašen profil ni bokove dozvoljava zanimljivu igru sa donjim delom kupaćeg kostima. Uz ovakvu građu tela najbolje će se uklopiti plitke bokserice ili brazilke koje naglasak stavljaju na kukove. Isto tako, volani, resice, trakice i druge aplikacije su i više nego dobro došle.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Široka zadnjica - Široke gaćiceŠiroka zadnjica je ona koja nema naglašen profil, već njen volumen ide prema kukovima. Ako želite da skrenete pažnju sa tog dela tela, birajte gaćice koje su sa strane široke. Širi deo pokriva bokove i naglasak stavlja na noge, što ih vizualno produžava i čini ih vitkijim.

Kupaći kostimi koji sakrivaju višak kilograma: 3 savršena modela za punije dame! (FOTO)

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Zaobljena zadnjica - Retro gaćiceŽene koje mogu da se pohvale naglašenim, zaobljenim bokovima i zaobljenom, brazilskom zadnjicom mogu da se poigraju sa ovogodišnjim hit modelom gaćica. Reč je o retro kroju visokog struka koji seže do ispod pupka. Model koji bi trebalo da birate mora da bude i visoko sečen, kako bi naglasak stavili na bedra i vizualno izdužili noge.

Spljoštena zadnjica - Bikini na vezivanjeZadnjica koja nije naglašena u bokovima, a iz profila izgleda spljošteno, savršeno će doći do izražaja uz pomoć bikini gaćica na vezivanje. Preporuka su i bogati uzorci, poput volančića i karnerića, koji će staviti naglasak na donji deo tela. Ako birate bikini gaćice, vodite računa o tome da na zadnjici budu otvorenije i nešto više sečene, jer će tako stvoriti "puš-ap" efekat.

2 najvažnije stvari kod kupaćeg kostima: Dobro pogledajte, nije sve za svakoga! (FOTO)

Srcolika zadnjica - visok strukSrcoliku zadnjicu opisuju naglašeni deo ispod struka dok je donji deo nešto uži. Ovaj oblik tela voli gaćice nešto višeg struka sa debljim bočnim delom i pojasom. Pojas će prikriti takozvane šlaufiće i deo stomaka, a naglasak staviti na prepone i butine.

Zaobljena, spuštena zadnjica - BrazilkeNaglašena zadnjica koja se spušta preko zadnjeg dela butina može da izgleda vrlo zavodljivo uz pomoć brazilki. Ovaj kroj gaćica je nešto niži, pa je na zadnjem delu visoko sečen. Ako vam ipak ne odgovara ovako oskudan model kupaćih gaćica, birajte kroj koji je sa strane vrlo tanak, a na zadnjici visok.

Duge noge, telo za desetku: Anastasija Ražnatović zategnuta i preplanula! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Niska naglašena zadnjica - gaćice na vezivanjeZadnjici koja je na donjem delu najače izražena, a na predelu kukova uska, odgovaraju modeli kupaćeg kostima koji imaju izražene detalje na bokovima. Najbolji odabir su nešto šire gaćice koje sa svake strane (ili bar sa jedne) imaju isprepletene tračice za vezanje ili one koje imaju dvostruke ili trostruke odvojene tračice. Ovaj kroj stavlja naglasak na gornji deo zadnjice i tako vizualno balansira njen oblik.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs