Obratite pažnju

Odeća otkriva koliko ste moćni: 3 načina da unapredite poslovni stil!

Uz male trikove vaš autfit može da bude savršen i da odaje najlepšu sliku o vama
Moda
07:24h Autor:
Odeća otkriva koliko ste moćni: 3 načina da unapredite poslovni stil!
Foto: Reuters / Luke Macgregor

Sigurni smo da znate onaj osećaj kada se nakon poslovnih obaveza i napornih sastanaka pogledate u ogledalo i shvatite kako ne izgledate jednako dobro i lepo kao ujutru, piše Elle.rs.

Ali to ne mora uvek da bude slučaj, i budite sigurni da uz male trikove vaš autfit može biti savršen, te odavati najlepšu sliku o vama. U tome će vam pomoći naši sledeći trikovi za unapređenje poslovnog stila:

1. Blejzer

Ovaj osnovni odevni komad vam može u velikoj meri da pomogne pri odevanju za posao. Blejzer možete da nosite gotovo uz sve autfite, i uvek ćete izgledati veoma profesionalno i stilizovano. Pored praktičnosti, ovaj odevni komad će vam dobro poslužiti u situacijama kada imate hitan sastanak ili intervju.

Plava garantuje posao, crvena vrišti oženi me: Boja uspeha na svakom polju!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

2. Crne pantalone + tunika

Držite se klasike! Crne pantalone i svilenu tuniku možete da izvučete iz svog ormara svakog dana, i jednostavno ih kombinovati uz ostale odevne komade.

Modni urednici otkrivaju: 4 cake da uvek izgledate tip top!

3. Mini torba

Ne želite da nosite svoju veliku, kabastu torbu na poslovni ručak? U tome će vam pomoći torbica koju treba uvek da nosite sa sobom. Ujedno, nju možete koristiti i kao neseser za kozmetiku koji će vam uvek biti pri ruci.

Poslovna dama sa stilom: Top 3 odevne kombinacije za leto (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs