Za mesec septermbar

Jelena Ristić u američkom izdanju magazina Vog

Devojka Novaka Đokovića za prestižni modni magazin govori o najboljem teniseru sveta, filantropiji i odeći
Moda
15:08h Autor:
Jelena Ristić u američkom izdanju magazina Vog
Foto: Reuter

Prvo je osvojila srce Novaka Đokovića, zatim i naklonost naše nacije, a sada je, po svemu sudeći, dobila i zeleno svetlo i simpatije Ane Vintur (Anna Wintour), urednice američkog Voga (Vogue), koja brižljivo vodi računa o tome ko će se pojaviti, a ko neće, u jednom od najslavnijih svetskih modnih magazina, na čijem je čelu već četvrt veka.

Posle Majli Sajrus (Miley Cyrus) u julu i Olge Kirilenko (Olga Kurylenko) u avgustu, septembarske stranice stalne Vogove rubrike Devojka u žiži krasi Jelena Ristić, fotografisana u kreacijama cenjenih dizajnera, među kojima je i Viktorija Bekam (Victoria Beckham).

London se posle finala Vimbldona uverio da se Jelena Ristić, krhki plavokosi magnet za paparace, ne zadržava samo na standardnim kvalifikacijama za posao prve među devojkama tenisera – nju odlikuje mnogo više od dobre frizure, pribranosti, lepote i umeća držanja na crvenom tepihu.

Ocenjujući je kao filantropa, Vog dalje podseća i da je samo dan nakon što je gledala kako njen dečko gubi od Endija Marija u finalu Vimbldona, Jelena držala dirigentsku palicu zabavnog dobrotvornog skupa Fondacije Novak Đoković i to opuštena, nimalo zabrinuta, pažljivo vodeći računa o svemu.

Zahvaljujući Ristićevoj, majka i ćerka Goldi Hon (Goldie Hawn) i Kejt Hadson (Kate Hudson) udarale su teniske loptice u haljinama s potpisom Kavalija (Roberto Cavalli) i Elija Saba (Elie Saab), dok je Nole na mini-terenu nasred bine ukrstio reket sa legendarnim Borisom Bekerom (Boris Becker).

Tokom aukcije na kojoj su se poznati nadmetali za privatni meč sa Novakom, dok je na Jeleni šuštala balska haljina Oskara de la Rente na teget pruge, ona je grohotom zasmejavala publiku vragolastim obećanjima:

"Imaćete pristup svlačionici! Videćete isto što gledam i ja."

A onda se čulo: "Prodato!"

Posle ovog događaja, na računu za pomoć siromašnoj i ugroženoj deci u Srbiji našlo se 1.800.000 američkih dolara.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs