Pogledajte

Ovaj muškarac potajno prezire odeću svoje žene: Evo šta najviše mrzi! (FOTO)

Lenka je obukla svoju omiljenu garderobu, dok je njen suprug imao za zadatak da iskreno prokomentariše svaki stajling
Moda
17:34h Autor:
Ovaj muškarac potajno prezire odeću svoje žene: Evo šta najviše mrzi! (FOTO)
Foto: Facebook / Lenka Gourdie

Najnoviji eksperiment pod nazivom "Odeća koju moj muž prezire", u okviru koga žene oblače svoju garderobu, dok ih muškarci komentarišu, postaje sve popularniji na društvenim mrežama, prenosi Daily Mail.

U poslednjoj epizodi, učestvovali su bračni par Alan (48) i Lenka Gordi (41). Lenka je obukla svoje omiljene krpice, a Alan je imao za zadatak da o svakoj pojedinačno iskaže svoje mišljenje. Hrabro od njega!

Najgore frizure za dame sa 40 i više godina: Čine vas duplo starijom! (FOTO)

Prva Lenkina kombinacija:

<\/div>

Ona: Ovo je moj "seksi izgled sekretarice", pravi autfit za zavođenje šefa - da se zna, to nikada nisam radila! Ova bluza je jedna od mojih omiljenih - skroz je šik, sa rukavima i zlatnim okovratnikom, ali ne i vulgarna. Kožna suknja je sada baš u trendu, posebno u kombinaciji sa zanimljivim cipelama, baš kao što su ove moje.

On: Lenka je previše bleda da bi nosila ovako tamnu odeću - izgleda kao duh! Ne volim kožne suknje, a ova je previše vrećasta oko kolena. Kožne pantalone bi bile interesantnije. Viđao sam mnoge žene da ih nose, i čini mi se da su se baš navukle na njih. Pokrila je grudi umesto da ih pokaže, a deluje i kao da je ove cipele ubijaju!

Zgadićete mu se na prvi pogled: 8 bjuti grešaka koje muškarci ne podnose!

Druga Lenkina kombinacija:

<\/div>

Ona: Ova kombinacija je pravi vintidž stil - autfit moje majke iz sedamdesetih. Volim ovakav stil i boju, jedinstven je, a model laska figuri. Kragna je tako neobična. Kada nosim ovu haljinu, ljudi me zaustavljaju na ulici da bi me pitali gde sam je kupila, isto se deilo i pre neki dan na sastanku sa jednom modnom kućom.

On: Ova haljina deluje kao da je sašivena od zavesa iz ere komunizma. A tek ovi reveri, odvratno je! Uprkos mom mišljenju, bio sam prisutan par puta kada su je žene zaista pitale gde je kupila, ali muškarci nikada. Zato što je haljina njene majke. Nadam se da će je nekada baciti u kantu!

Treća Lenkina kombinacija:

<\/div>
Ona: Ova izgleda kao penušava roze haljina koju bi svaka tinejdžerka nosila. Od momenta kada sam je probala, svidela mi se. Podseća me na period kada sam imala 20 godina - tada sam se sjajno zabavljala, imam mnogo lepe uspomene. Ova haljina čini da se osećam mladom i veselom.

On: Uopšte ne razumem zašto je ona kupila ovu odvratnu stvar! Htela je da je obuče kada smo izlazili sa mojim kolegama, ali sam je naterao da se presvuče. Ne samo da nema nikakav oblik i podseća na vreću krompira, izgleda kao da je uništena makazama i da je zafalilo materijala za gornji deo. Voleo bih da upoznam dizajnera - mora da je bio pijan kada je ovo napravio!

Žena napunila 50 godina i priznala: Prestara sam za ovih 8 stvari!

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs