Pogledajte

Zanosna Sijena Miler: Karo haljina pun pogodak! (FOTO)

Samo nedelju dana nakon što smo ovu haljinu videli premijerno na Nedelji mode u Njujorku, Sijena je odlučila da je pravo sa piste prošeta na Filmskom festivalu u San Sebastijanu
Moda
20:14h Autor:
Zanosna Sijena Miler: Karo haljina pun pogodak! (FOTO)
Foto: Profimedia

Sijena Miler ovih dana pleni pažnjom ne samo na Nedelji mode ( jedna od zvezda Barberi revije) već i na španskom filmskom festivalu koji se odražava u San Sebastijanu po 63. put.

Jesenji šik: Kako da nosite džempere ove sezone! (FOTO)

Britanska glumica i jedna od najbolje obučenih dama na svetu za press konferenciju svog najnovijeg filma High-Rise koji je premijerno prikazan upravo na ovom festivalu izabrala je savršenu haljinu iz najnovije kolekcije Viktorije Bekam, koja je inače dobra prijateljica slavne glumice.

Sijena je izgledala super šik i sveže u karo haljini koja je još više naglasila glumičinu prirodnu lepotu, negovan ten i šarm. Neobičan haljina koja je osmišljena tako da izgleda kao haljina koju ste obmotali oko sebe uspela je da istakne njen tanani struk i vitku liniju.

Kompletan izgled zaokružen je glumičinim prelepim, zlatkastim loknama u kratko ošišanom bobu kao i avangardnim ali tako trendi crnim sandalama.

Haljina je inače premijerno predstavljana na Nedelji mode u Njujorku na kom je britanska kreatorka prikazala svoju najnoviju kolekicju za sezonu proleće / leto 2016.

Foto: Profimedia / Reuters
Foto: Profimedia / Reuters
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs