Da li se slažete?

Prirodno lepa: Dakota Džonson najbolje obučena žena na festivalu u Veneciji? (FOTO)

Tokom trajanja festivala fotoaparati su beležili svaki korak lepe Dakote, kao i svaki svečani trenutak kada se pojavljivala na promocijama
Moda
15:46h Autor:
Prirodno lepa: Dakota Džonson najbolje obučena žena na festivalu u Veneciji? (FOTO)
Foto: Reuters

Izgleda da je Dakota Džonson ubedljivi pobednik na Međunarodnom filmskom festivalu u Veneciji, bar kada su odeća i crveni tepih u pitanju. Dvadesetpetogodišnja glumica posetila je "plutajući grad" zbog samog festivala ali i premijere svog najnovijeg filma "A Bigger Splash."

Tokom trajanja festivala fotoaparati su beležili svaki korak lepe Dakote, kao i svaki svečani trenutak kada se pojavljivala na promocijama. Duge večernje haljine, neobični detalji, prirodna šminka i neobavezna frizura mogu fantastično da izgledaju na crvenom tepihu! Evo kako je Dakota dominirala i skrenula pažnju na svoj besprekoran stil.

Teksas, krzno i prigušene boje: Tom Ford kolekcija za jesen/zimu 2015! (FOTO)

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Za prvo pojavljivanje na crvenom tepihu lepa glumica se opredelila za pink svilenkastu Pradinu haljinu koju je nosila krajem prošle nedelje - i sve nas oduševila jednostavnošću i elegancijom. Nežna Dakota je odisala lepotom, glamurom i prirodnošću.

Foto: Beta / Profimedia
Foto: Beta / Profimedia

Držeći se iste parole - mladalačkog i razigranog izgleda, Dakota je za svečanu promociju filma odabrala Rodarte haljinu koja je inspirisana stilom 70-ih. Visoka kragna i oversize floralni printovi su dominirali ovom neobičnom haljinom, o kojoj se samo priča i piše.

Lepa glumica je ceo izgled komplentirala sa Paul Andrew platformama bordo boje koje nas vraćaju u pravu disko eru. Nežan mejkap u zemljanim tonovima je oplemenio Dakotin izgled, koji je bio prirodan i upečatljiv.

Alesandra Ambrozio na festivalu u Veneciji: Vratila sjaj starog glamura! (FOTO)

Foto: Reuters / Profimedia
Foto: Reuters / Profimedia

Kao totalni kontrast prethodnom pojavljivanju, Dakota je ponovo dokazala da ona zna šta radi i najvažnije - kako to da iznese! Za drugo pojavljivanje na crvenom tepihu opredelila se za ništa manje upečatljiv izgled.

Reč je prelepoj kreaciji, večernjoj haljini sa potpisom Marka Džejkobsa i Bally štiklama. Moderan dizajn sa prepoznatljivim ukrasima, dao je posebnu notu njenom izgledu. U isto vreme je bio zanimljiv, neobičan ali i veoma elegantan.

Foto: Beta / Profimedia
Foto: Beta / Profimedia

Bilo da je ona najbolje obučena žena na festivalu ili ne, jedno je sigurno - Dakota je dokazala fantastičan osećaj za stil i modu. Ako nastavi u tom smeru, ona može poslužiti ostalim glumicama kao primer kako se treba pojaviti na crvenom tepihu.

Kim Sirs, prava modna senzacija: Analiziramo stil najvoljenije dame Ostrva! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs