Uvek besprekorna

Kim Sirs, prava modna senzacija: Analiziramo stil najvoljenije dame Ostrva! (FOTO)

Poput Jelene Đoković, supruge teniskog reketa broj jedan, Novaka Đokovića, ni Kim Sirs nije preterano eksponirana u javnosti
Moda
00:04h Autor:
Kim Sirs, prava modna senzacija: Analiziramo stil najvoljenije dame Ostrva! (FOTO)
Foto: Profimedia

Ćerka Najdžela Sirsa, britanskog trenera tenisa, verovatno nije ni maštala da će njena prva ljubav, Endi Marej, postati šampion Vimbldona, a ona miljenica nacije i fanova tenisa.

Endi i Kim su se upoznali kada su imali 17 godina, a kako potiče iz teniske porodice, lako se uklopila u njegov raspored i uspela da isprati sve važne mečeve, paralaleno sa studijama na Univerzitetu u Saseksu. Završila je englesku književnost.

U aprilu ove godine, poznati par stao je na ludi kamen.

Srećni mladenci izgovorili su sudbonosno da obučeni u tradicionalnu mladenačku odeću - Endi u plavom kiltu, koji je neizostavna tradicija Škotske, a Kim u raskošnoj beloj venčanici sa upečatljivim detaljima.

Sada očekuju svoje prvo dete, a beba treba da se rodi u februaru sledeće godine.

Kim i Endi Marej, najmoćniji par u Britaniji: Skidaju Bekamove sa trona!

Poput Jelene Đoković, supruge teniskog reketa broj jedan, Novaka Đokovića, ni Kim Sirs nije preterano eksponirana u javnosti.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Osim dobrotvornih večeri i modnih revija kuće Burberry, na kojima je redovan gost, Endi i Sirsova žive poput svakog običnog bračnog para. Pre dve godine pripala joj je laskava titula "najbolja kosa i frizura Vimbldona 2013".

Jelena Đoković održala lekciju iz stila: Dama uvek nosi ove 2 stvari! (FOTO)

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Stil mlade Sirsove (27) obično je ležeran, sa puno printova i boja. Ne nosi puno šminke, ali se ne odvaja od naočari za sunce, narukvica i velikih torbi poznatih dizajnera.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Njen zaštitni znak je tamno plava, duga i negovana kosa, a engleski mediji su izrazili oduševljeni zbog njene uvek lepršave kose pune volumena, koja nikada nije slepljena ili potpuno ispeglana.

Vodič kroz jesenji džins: Šta se nosi ove sezone! (FOTO)

Foto: AP
Foto: AP

S godinama, menjao se stil Kim Sirs. Ležerne majice, velike ešarpe i farmerke ili šortseve su zamenile haljine strožih krojeva.

Najbolje odevne kombinacije Ivane Španović: Seksi dama sa stilom! (FOTO)

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Prošetala je modele mnogih brendova, od Zare do Temperley London-a, ali je mint haljina sa finalnog meča na Vimbldonu 2013. možda njen najveći modni hit.

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Skromna, simpatiča i prizemna, Kim je postala najvoljenija dama Ostrva, godinama dajući motivaciju i podršku najvećem britanskom teniskom heroju, još od Freda Perija.

Dijana, stub porodice Đoković: Životni put požrtvovane majke! (FOTO)

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs