Dame sa stilom

Veniti Fer: Godišnja lista najbolje obučenih žena

Ovogodišnja lista poznatog magazina je mnoge začudila, jer su neka očekivana imena izostala, poput Kejt Mos, dok se na listi pojavila Bruk Šilds, koju retko viđamo u javnosti
Moda
19:48h Autor:
Veniti Fer: Godišnja lista najbolje obučenih žena
Foto: AP, Reuter

Američki časopis Veniti Fer (Vanity Fair) je i ove godine objavio listu najbolje obučenih ljudi na svetu. Sasvim očekivano, na listi se nalazi Kejt Midlton (Kate Middleton), ali ovoga puta nije na samom vrhu, već je smeštena na drugo mesto. Ipak, vojvotkinja od Kembridža se već četiri godine nalazi na prestižnoj listi, i to uvek u samom vrhu. pa joj drugo mesto neće smetati.

Najbolje odevenom ove godine prestižni magazin proglasio je glumicu Keri Vašington (Kerry Washington), koja se proslavila ulogom u seriji Skandal, ali i Diorovim kombinacijama na crvenom tepihu. Njeno oblačenje hvale svi modni kritičari i predviđaju joj sjajnu budućnost, kako u glumačkom, tako i u modnom svetu.

Jednostavnost i pomalo strog pristup krojevima obezbedili su Viktoriji Bekam (Victoria Beckham) treće mesto na listi najbolje obučenih. Slede manekenka Žizel Bundšen (Gisele Bundchen), zatim pevačica Bijonse (Beyonce). Iako ima onih koji nisu oduševljenim modnim eksperimentima kraljice Bi, stručnjaci očigledno smatraju da zna što radi.

Najveće iznenađenje na listi sigurno je Bruk Šilds (Brooke Shields), glumica koju javnost ne viđa više tako često, ali poznavaoci mode nisu zaboravili njene modne veštine. Ovogodišnjoj listi pridružili su se, između ostalih, Dita Von Tiz (Dita Von Teese), Šarliz Teron (Charlize Theron) i princeza Leticija (Princess Letizia of Spain).

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs