Elegantne i izazovne

Vile iz bajke protiv fatalnih zavodnica: Parada stila na dodeli Oskara! (FOTO)

Mlada glumica Felisiti Džons izgledala je poput princeze, u srebrnoj balskoj haljini sa ručno prišivenim biserima
Moda
14:18h Autor:
Vile iz bajke protiv fatalnih zavodnica: Parada stila na dodeli Oskara! (FOTO)
Foto: Reuters

Holivudske glumice bile su otelotvorenje stare elegancije u svojim belim i srebrnim haljinama na crvenom tepihu uoči dodele Oskara u nedelju uveče, prkoseći kiši koja je padala. Ali, tu su bile i one dame koje su zavodile u uskim, seksi toaletama.

Još jedan trend koji je primećen bilo je mnoštvo perli i bisera, a mnoge haljine maksimalno su bile ukrašene ovim dodacima. Organizatori su prihvatili upozorenja meteorologa i podigli baldahine koji su štitili zvezde od kiše.

Omiljeni modni detalj vas odaje - Minđuše koje privlače pažnju su izbor neustrašivih dama!

Džulijen Mur, koja je dobila Oskara za ulogu u filmu "I dalje Alis", nosila je belu Šanelovu haljinu bez bretela sa crnim akcentima a njena crvena kosa bila je vezana u punđu.

"Karl Lagerfeld je ovo napravio za mene", oduševljeno je prokomentarisala.

Mlada britanska glumica Felisiti Džons opredelila se za srebrnu haljinu, koja je bila prekrivena rukom šivenim biserima, pa je u njoj izgledala poput prave princeze iz bajke. Njenu haljinu dizajnirala je Sara Barton za Aleksandra Mekvina.

Poznate dame bez gaćica na gala događajima - Trend u Holivudu!

Kao suprotnost bledilu, britaska glumica Rozamund Pajk, koja je bila nominovana za ulogu u "Iščezloj" pojavila se u jarko crvenoj Živanšijevoj haljini sa visokim prorezom na prednjoj strani. U tesnoj crvenoj haljini, Rozamund je veselo koketirala sa kamerom i oduševila mnoge izborom haljine.

Šta im bi da se ovako obuku - Najgore haljine sa dodele Zlatnog globusa! (FOTO)

Glumica Dženifer Aniston je, kao i obično, došla u pratnji verenika Džastina Teroa i zajedno sa njim pozirala fotografima. Golupčići su se fotografisali zajedno, neprekidno se smeškajući i zaljubljeno gledajući jedno u drugo.

Modni promašaj Dženifer Aniston o kom svi pričaju - Dekolte koji je prešao granicu ukusa! (FOTO)

Zapažena je bila i Amerika Ferera ("Ružna Beti"). Glumica je izgledala poput grčke boginje u tirkizno zelenoj haljini čuvene britanske kreatorke Dženi Pekam, koja je inače i jedna od omiljenih kreatora Kejt Midlton.

Kiri Najtli trudnoća baš prija! Glumica je na crveni tepih stigla kao iz bajke - u šarenoj toaleti i sa kitnjastim ukrasom u kosi. Ponosno je istakla svoj trudnički stomak i želju da se ostvari kao majka, zbog čega je plenila svojom pojavom.

Iako su možda od nje više očekivali, Nikol Kidman stigla je na dodelu Oskara u prilično jednostavnoj haljini. Dugačka top haljina bež boje sa šlicem ukrašena je crvenim pojasom na struku, ali buduće da odlično pristaje figuri glumice, ništa više joj i nije trebalo.

Nekada lepotica, danas primer loše estetske hirurgije - Neuspela operacija nosa Nikol Kidman! (FOTO)

I Krisi Tajgen odlučila se za bajkovitu verziju haljine, ali nešto izazovniju. Kroz duboki šlic, Krisi je pokazala izvajane noge, ali i bujni dekolte. Kao i Felisiti, i ona se odlučila za mnoštvo bisera i perli, blistajući pored supruga Džona Ledženda.

Krisi Tajgen oterali sa snimanja - Rekli joj da je previše debela!

Zvezda filma 50 nijansi sive, mlada Dakota Džonson, stigla je u pratnji slavne majke Melani Grifit, pa su se zajedno i fotografisale. Dok je mama odabrala svedenu haljinu, ali ipak izazovnu, jer je potpuno pripijena uz telo, mlada Dakota odabrala je toaletu u boji ljubavi.

OVDE pročitajte šta Melani Grifit misli o prvoj ulozi svoje ćerke - Stidim se!

I dok je većina dama zablistala na dodeli Oskara 2015, uvek su tu i one koje su spremne na svaki rizik, ali na kraju ipak shvate da su pogrešile. OVDE pogledajte najveće modne promašaje poznatih žena, među kojima su Rita Ora, Marion Kotijar, Lupita Najongo, Lejdi Gaga i mnoge druge.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs