Mala Lila Grejs je već našla profesiju

Ćerka Kejt Mos obožava En Hetavej

Supermodel, Kejt Mos, je u intervjuu mazaginu Allure pričala o svojoj ćerki i njenoj opsesiji filmom "Đavo nosi Pradu"
Moda
19:16h
Ćerka Kejt Mos obožava En Hetavej
Foto: Fonet

Iako ne daje često izjave o svom privatnom životu, Kejt Mos (Kate Moss) je u intervjuu za Allure magazin govorila o odrastanju ćerke Lile Grejs (Lila Grace) i njenoj opsesiji fillmom Đavo nosi Pradu. 11-godišnja devojčica obožava lik koji glumi En Hetavej, a u svojoj sobi je napravila kancelariju, koju liči na onu u kojoj je Meril Strip izdavala naređenja, glumeći Mirandu Prisli.

Mosova se osvrnula na svoje početke i izjavila da joj je jako teško palo što su je nazivali devojkom koja propagira anoreksiju. Takođe je još jednom dodala da nikada nije patila od ove bolesti, niti je promovisala, već je jednostavno prirodno mršava.

Poznata po tome što nikada ne nosi brushalter, Kejt je u jednom periodu planirala da stavi silikone u grudi, jer je, kako kaže ravna kao daska. Naravno, brzo se predomislila.

Mosova za svoj stile kaže da je ležeran, ali da je nikada nećete videti u trenerci, kao ni u setu koji čine kardigan i bluza. Ta odeća joj je previše dosadna, a mi joj verujemo, jer ako Kejt nešto zna, sem da pozira, je kako da se dobro zabavi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs