Tri filmske dive

Najzapaženiji trio na dodeli SAG nagrada: Ema, Džulija i Dženifer savršeno stilizovane! (FOTO)

Titulu najbolje obučene je, ipak, uzela graciozna Ema Stoun koja je blistala u seksi, dramtičnom Dior blejzeru i providnoj til haljini
Moda
22:32h Autor:
Najzapaženiji trio na dodeli SAG nagrada: Ema, Džulija i Dženifer savršeno stilizovane! (FOTO)
Foto: AP

Sezona dodele filmskih nagrada se nastavlja, a toalete u Holivudu se samo nižu! Sinoć su dodeljene Screen Actor Guild (SAG) nagrade, a Američko udruženje glumaca, koje čini 165 000 članova, priznanje za najbolju glumačku postavu dodelilo je filmu "Birdman".

Na dodeli nagrada koja je po mnogima najprecizniji pokazatelj favorita na dolazećim Oskarima prodefilovale su najaktuelnije filmske dive koje su se potrudile da ovu dodelu SAG nagrada i te kako upamtimo, prenosi Elle.rs.

10 najlepših žena svih vremena: Klasična lepota i prirodnost su dobitna kombinacija! (FOTO)

Iako su kompletan šou na crvenom tepihu ukrali zaljubljeni golupčići, Sofia Vergara i Džoi Manganijelo, tri gracije su uspele da nam privuku pažnju svojim elegantnim, prefinjenim i stilizovanim kombinacijama: Džulija Roberts, Ema Stoun i Dženifer Aniston.

Džulija, koja je bila nominovana za ulogu u filmu "The Normal Hear", na pomenutoj SAG dodeli pojavila se u crnom odelu s potpisom Živanšija, ponavljujući prošlogodišnji izgled.

Ugledajte se na nju: 7 lekcija koje svaka žena može da nauči od Džulije Roberts!

S obzirom na to da je filmska diva zvezda poslednje kampanje brenda i jedna od najvernijih brendu, moramo da konstatujemo kako reciklaža i te kako stoji poznatoj glumici koja dokazuje da pored Endži i Eme Stoun, niko bolje od nje ne nosi savršeno skrojena crna odela. Kompletan izgled, Robertsova je finiširala Tiffany & Co. nakitom, svojom raskošnom kosom i neutralnom, prirodnom šminkom.

Za razliku od Džulje, Aniston se opredelila za seksepilnu vintidž toaletu s potpisom povratnika, Džona Galijana.

Džen, koja je bila nominovana za ulogu u filmu "Cake", blistala je kraj verenika Džastina u haljini boje sleza, dubokog V izreza koju je krasila crna, sitna i romantična čipka. Poseban detalj na Anistonovoj je bila tanka, srebrna oglica Freda Lejtona koja je akcentovale glumičine raskošne i prilično otkrivene grudi. Talasi u kosi i nude mejkap zaokružili su ovaj seksi izgled glumice.

Dženifer Aniston još jednom dokazala da ima najbolje noge u Holivudu! (FOTO)

Međutim, titula najbolje obučene je, ipak, pripala gracioznoj i elegantnoj Emi Stoun koja iz dodele u dodelu dominira savršenim crveni tepih izdanjima. Zvezda nagrađenog filma "Birdman" izgledala je prefinjeno u Diorovom blejzeru ispod kog je obukla od tila dugačku haljinu. Šik, dramatično i seksi. Jednom rečju: fantastično!

Ema je povela računa i o detaljima, pa je savršen stajling nadogradila elegantnim, crnim sandalama Gardnera, Kristijana Labutena, Repossi nakitom, crvenim ružom i šarmantnom, niskom punđom.

Izazovna haljina na još izazovnijem telu: Goldi Hon ponosna na ćerkine zanosne obline! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs