Bivšeg varala s kim je stigla, trojka joj nije strana: Osim ljubavnim životom, albanska pevačica šokira prizorom s plaže

Ona ne prestaje da šokira, niže skandal za skandalom, a sad i stajlingom privlači pažnju i loše je komentarišu

Moda
22:49h Autor:
Bivšeg varala s kim je stigla, trojka joj nije strana: Osim ljubavnim životom, albanska pevačica šokira prizorom s plaže
Foto: Profimedia

Britanska pevačica Rita Ora, poznata po svom specifičnom stilu, harizmi i hitovima poput "Anywhere", "Your Song" i "Let You Love Me", ovih dana privlači pažnju ne samo zbog svoje muzike, već i zbog odmora na Ibici. Popularna destinacija za svetski džet-set, špansko ostrvo Ibica poznato je po prelepim plažama, kristalno čistom moru i luksuznim resortima. Ora je na ovom rajskom ostrvu odlučila da provede zasluženi odmor u društvu svog supruga, režisera Tajka Vaititija.

Njeni modni izbori nikada ne prolaze nezapaženo, a i ovaj put je privukla poglede u kupaćem kostimu za koji njeni fanovi komentarišu da joj uopšte ne pristaje. Grudi izgledaju spuštenije, a lancima je pritegla stomak, tako da joj se ocrtalo salo.

1 / 3 Foto: Profimedia

Osim uspešne muzičke karijere, pažnju privlači i svojim ljubavnim životom. Od kada je započela vezu sa novozelandskim rediteljem Tajkom Vaititijem 2021. godine, par je stalno pod budnim okom javnosti. Iako su prvobitno bili veoma tajnoviti, njihova veza je postepeno postala otvorenija, a kruna njihove ljubavi dogodila se u avgustu 2022. godine, kada su se venčali u intimnoj ceremoniji daleko od očiju javnosti.

Venčanje je izazvalo brojne spekulacije, jer su Rita i Tajka odlučili da svoj privatni život drže u tajnosti. Mnogi su čak dovodili u pitanje da li su se zaista venčali, sve dok Rita nije u septembru 2022. godine potvrdila srećnu vest. U jednom intervjuu, pevačica albanskog porekla rekla je: "Jako sam srećna i zaljubljena. Uvek sam želela svoju bajku i svog princa. Morala sam da poljubim mnogo žaba pre nego što sam ga napokon pronašla." Time je suptilno potvrdila da je Vaititi zaista njen "princ iz bajke", dok je u isto vreme ostavila iza sebe burnu ljubavnu prošlost.

Rita Ora
foto: Angela WEISS / AFP / Profimedia

Njena romansa sa poznatim rediteljem nije bila bez izazova. Tokom svoje karijere, Rita je bila povezivana sa nekoliko poznatih muškaraca, uključujući muzičara Kalvina Harisa, vozača Formule 1 Luisa Hamiltona i sina poznatog para, Dejvida i Viktorije Bekam, Bruklina Bekama. Njene burne veze, naročito sa Robom Kardašijanom, koji ju je nakon raskida optužio za neverstvo, često su bile tema medijskih spekulacija. Takođe, njen odnos sa reperom A$AP Rokijem bio je predmet skandala, posebno nakon što ju je reper javno osramotio u svojoj pesmi. Rita je, međutim, uspela da se distancira od tih kontroverzi i da se fokusira na svoju karijeru i novi život sa Vaititijem.

Rita Ora
foto: Profimedia

Njihov odnos je, uprkos početnoj tajnovitosti, danas daleko otvoreniji. Par se sve češće pojavljuje zajedno u javnosti, dok Rita ponosno govori o svojoj ljubavi. Oboje uspešno balansiraju između svojih karijera i privatnog života, često uživajući u zajedničkim putovanjima, kao što je nedavni luksuzni odmor na Ibici. Tamo su oboje viđeni kako se opuštaju i uživaju u čarima ovog rajskog ostrva, dok Rita pokazuje svoju savršenu figuru u elegantnim kupaćim kostimima, dok šeta plažama.

Ibica je za njih dvoje postala savršeno mesto za bekstvo od svakodnevnih obaveza. Ostrvo im nudi mogućnost da uživaju u suncu, moru i privatnosti, dok se istovremeno pripremaju za svoje nove profesionalne izazove. Rita je izjavila da je srećna što je našla partnera koji je podržava i razume, dok istovremeno uspevaju da zajedno stvaraju uspomene.

Rita Ora
foto: Mattpapz / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Međutim, ni njihova veza nije prošla bez skandala. Fotografija iz 2021. godine, na kojoj se Rita, Tajka i glumica Tesa Tompson ljube, izazvala je buru u medijima i pokrenula glasine o ljubavnom trouglu. Iako je Rita izjavila da je reč o bezazlenoj zabavi među prijateljima, spekulacije su nastavile da prate par. Tajka je kasnije rekao da ga taj skandal nije mnogo uznemirio, te da internet priče brzo blede.

Uprkos tome, Rita i Tajka su nastavili da jačaju svoju vezu, pokazujući da su, bez obzira na sve, pronašli ljubav i podršku jedno u drugom. Za Ritu, koja je kroz svoj život prošla kroz mnogo burnih trenutaka, brak sa Vaititijem predstavlja ostvarenje njene "bajke", a njihova ljubav i dalje osvaja fanove širom sveta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs