JELENA ĐOKOVIĆ VAM PORUČUJE DA NE ODLAŽETE ODMAH ZIMSKU GARDEROBU: Ovo je trik za ŠIK prolećno izdanje koje mami poglede

Jelena Đoković, u savršenom izdanju za proleće, demonstrira kako da produžite nošenje zimske garderobe.

Moda
JELENA ĐOKOVIĆ VAM PORUČUJE DA NE ODLAŽETE ODMAH ZIMSKU GARDEROBU: Ovo je trik za ŠIK prolećno izdanje koje mami poglede
Foto: Printskrin@jelenadjokovicndf/Instagram

Kada razmišljate o šetnji osunčanim parkom u jeku proleća, razmišljate sigurno o nekoj lepršavoj haljinici sa starkama za udobnu šetnju, i naočare koje bi vas štitile i učinile vaš izgled dodatno sofisticiranim.

No, Jelena Đoković ima drugu strategiju.

Zašto biste odlagali vašu zimsku garderobu, kada je možete pretvoriti u šik aksesoar koji dopunjuje vaš izgled.

Predivna Jelena je za šetnju Japanskom botaničkom baštom Grejs Keli u Monaku, odabrala ansambl koji je uključivao komad za zimu.

Ona je odabrla slip satensku majičicu u boji slonovače sa svetlijim farmerkama visokog struka. Jednostavnu modnu kombinaciju, podigla je na viši nivo uz pomoć sivog kašmirskog džempera, koji je ogrnula oko sebe i tako poručila da zimsku garderobu možete pretvoriti u sjajni aksesoar, i pritom izgledati elegantno.

Za ostatak ansambla je odabrala belu Luj Viton torbicu, kraljevsko plavi sat sa zlatnim kućištem i kaišićem, kao i alke u boji belog zlata.

Savršen način da ovog proleća zablistate i izdvojite se u masi, jeste da odabere ovaj način nošenja zimske garderobe. Osim što će istaknuti vaš izrazit ukus i sposobnost kombinovanja, učniće vas da izgledate elegantno i moćno. Takođe je u trendu, jer je ovaj sportski koledž stil, trenutno aktuelan za proleće, a može svako da ga iznese, bez straha da će ispasti modni promašaj.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs