3 KOMADA GARDEROBE KOJA SVAKA ŽENA POSLE 50-E MORA DA IMA U ORMARU: Delovaće uz njih neverovatno privlačno i MNOGO MLAĐE

Veoma malo je potrebno da dame posle pedesete imaju besprekoran stil, a uz sledeće komade imaćete spreman autfit za svaku priliku!

Moda
16:25h Autor:
3 KOMADA GARDEROBE KOJA SVAKA ŽENA POSLE 50-E MORA DA IMA U ORMARU: Delovaće uz njih neverovatno privlačno i MNOGO MLAĐE
Dženifer Lopez, Foto: Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Neretko se dešava da dame na početku šeste decenije počinju manje da se sređuju, te biraju klasične odevne kombinacije u kojima im je udobno. Međutim, uz sledeće komade garderobe uvek možete izgledati sređeno i otmeno i to uz vrlo malo truda.

1. Kožni kaput

Ako je nešto bezvremensko, onda je to koža. Kožni kaput jedan je od onih komada koje nasleđujemo od mama, a ostavljamo ćerkama. Njegov moćan i efektan izgled svaki autfit će podići na viši nivo, a u 21. veku može se kombinovati uz sve – čak i uz najromantičnije stajlinge.

1 / 5 Foto: Profimedia

2. Duga crna haljina

Ne slovi bez razloga za komad garderobe koji je vanvremenski. Idealna je za svaku priliku, a uz druge aksesoare uvek izgleda novo. Može da se nosi i u dnevnim varijantama uz ravnu obuću, a u njih možete zablistati i na nekom glamuroznom događaju.

Lionel Mesi, Viktorija Bekam, Antonela Rokuzo
foto: Pichichipixx / SplashNews.com / Splash / Profimedia

3. Kvalitetan komad džinsa

U svom ormaru morate imati dobar komad džinsa, a na velika vrata su se opet vratile i zvoncare. Mada, ni uski modeli ne izlaze iz mode. Dublji struk je uvek najbolji izbor, a što se tiče kombinovanja sa drugo, garderobom - mogućnosti su beskonačne.

Moda, Dženifer Lopez
foto: LaStarPixMEDIA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Uz njih možete imati šik, poslovni, ali i svečani autfit.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs