KAKO DA SE OBUČETE KAO FRANCUSKINJE ALI ZA MNOGO MANJE PARA: 5 saveta koji pomažu da izgledate ŠIK u svako doba dana

Ukoliko želite da budete šik, ali za manje para, poslušajte naše savete

Moda
Autor:
KAKO DA SE OBUČETE KAO FRANCUSKINJE ALI ZA MNOGO MANJE PARA: 5 saveta koji pomažu da izgledate ŠIK u svako doba dana
Foto: Profimedia

Do sada smo već shvatili da fracuski stil oblačenja znači pametnu kupovinu skupljih predmeta koji će trajati godinama. Ali evo kako da se oblačite kao Francuskinje, ali sa manjim budžetom:

Savet broj 1.

Parižanke nikad nećete uhvatiti kako sumanuto kupuju masu stvari. One kupe jednu ali vrednu stvar koju nose godinama koje slede. One smtraju da ih gomila odeće može samo dovratiti od pravog stila, te da uvek treba da imamo dobru osnovu koja će nam pomoći da budemo moderne u svako doba.

Moda, Žena, Devojka
foto: Shutterstock

Savet broj 2.

Uvek kupujte imajući u vidu plan igre. Ako ne znate šta vam treba, ne možete ići u šoping i kupiti prvo što vam zapadne za oko. Francuskinje imaju jedan par farmerki koje im odgovaraju, a ne dva ili pet pari. One imaju jedne visoke potpetice koje se slažu i sa tim farmerkama ali isa šik suknjom. Manje je više - upamtite to.

Savet broj 3.

Kupite polovnu odeću u radnjama koje ih prodaju. Jednostavno. Francuskinje obožavaju da posećuju radnje polovne odeće i da tamo nalaze pravo blago. Time se ponose i rado to pričaju prijateljima.

Moda, Telo, Žena
foto: Photoeventshd / Shutterstock Editorial / Profimedia

Savet broj 4.

Osnovne stvari uvek kupujte u radnjama koje imaju pristupačne cene. Često se skoro ista stvar, poput rolke, nalazi jeftinije u radnjama koje nemaju "ime". Kupujte pametno, nađite sličan predmet u radnji koja ga nudi jeftinije od drugih. Samo vodite računa da je materijal udoban i prijatan.

Savet broj 5.

Kada kupujete nešto što košta jako mnogo, onda se postarajte da to bude neutralnih tonova, klasičnog kroja, nešto što može da se kombinuje na mnogo načina.

Nikad nemojte preceniti dobar klasičan model kaputa ili pantalona.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs