SUPERHERO: ljubav, muzika i moda sa svrhom

Najnovija SUPERHERO kolekcija inspirisana je ljubavlju i nosi poruke koje potpisuje talentovni muzičar Kendi

Moda
Autor:
SUPERHERO: ljubav, muzika i moda sa svrhom
Foto: Dušan Milenković

Superheroji su oduvek imali moć da nas pokrenu da želimo više i radimo bolje. Dok smo bili mlađi maštali smo o njima uživali smo u njihovim pustolovinama. Ništa manje oduševljeni njima nisu ni stariji, koji obično u njihovim avanturama traže neku višu svrhu i dublju poruku.

Ove zime, zahvaljujući kompaniji Mastercard i NURDOR-u, i mlađi i stariji mogu da ponesu najnoviju SUERHERO kolekciju, koja nas motiviše da postanemo superheroji i iskoristimo svoje „moći“ da popravimo nekome dan. Četvrta po redu SUPERHERO kolekcija, dostupna je na www.superhero.rs, onlajn platformi za donacije.

Superhero Mastercard
foto: Dušan Milenković

Glavni motiv kolekcije je ljubav, na sve načine i u svim bojama. Predstavljeni komadi u stilu ulične mode, spoj su razigranog dizajna iza kog stoji Lidija Milovanović, art direktorka agencije McCann Beograd i efektnih stihova koje potpisuje poznati reper Kendi - Danas samo bih ljubav, Prava ljubav se lako nosi, Ljubav dolazi u svim bojama.

Kendi, prepoznatljiv po muzici u kojoj vešto spaja urbani zvuk, liriku i hiphop, ujedno je i zaštitno lice ovogodišnje SUPERHERO kampanje. Kako se od superheroja očekuje samo najbolje, posebna pažnja posvećena je izradi ove kolekcije. Majice, duksevi, komadi za decu, a po prvi put i jedan aksesoar - ceger, izrađeni su od organskog pamuka i dolaze u beloj, crnoj, crvenoj i puder roze boji i lako se mogu uklopiti u svačiji stil.

Superhero Mastercard
foto: Dušan Milenković

Da bi bili pravi superheroj potrebno je i da pomognete drugima u nevolji i učinite dobro delo, pa tako u okviru ove kampanje, sav prihod prikupljen donacijama putem platforme superhero.rs namenjen je izgradnji nove Roditeljske kuće u kojoj će biti smešteni mališani oboleli od malignih bolesti koji se leče u Beogradu i njihovi roditelji.

Otvaranje Roditeljske kuće očekuje se u 2024. godini, a zahvaljujući ovoj kampanji, proteklih godina prikupljeno je sedam miliona dinara, čime je ostvaren značajan finansijski doprinos važnim inicijativama koje sprovodi NURDOR, kao Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka.

Superhero Mastercard
foto: Dušan Milenković

Posetite www.superhero.rs platformu, istražite celu kolekciju i učestvujte u izgradnji najveće Roditeljske kuće u Srbiji. Osim donacija poklonom, na superhero.rs platformi moguće je izvršiti i jednokratne ili ponovljene donacije, isključivo onlajn, putem platnih kartica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs