SAZNAJTE VIŠE

OVAKO NAJBOLJA SVETSKA INFLUENSERKA UVEK IZGLEDA ŠIK: Modni vodič HEJLI BIBER za prve dane jeseni

Hejli Biber je definitvno poslednjih par godina najbolja influenserka u polju mode, kozmetike i manikira, a kombinacija u koju je uvrstila tri modna rešenja promeniće vam izgled od glave do pete.

Moda
Autor:
OVAKO NAJBOLJA SVETSKA INFLUENSERKA UVEK IZGLEDA ŠIK: Modni vodič HEJLI BIBER za prve dane jeseni
Hejli Biber, Foto: Elder Ordonez / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Promena godišnjih doba uzbudljiva je zbog raznih stvari. Možda jesen za mnoge znači povratak u grad, puno obaveza, kraj odmaranja i kišu, ali ona je puno više od toga. Mogućnosti modnih kombinacija su beskonačne, a Hejli Biber, predvodnica minimalističkog stila, postavila je temelje za kreiranje kul jesenje kombinacije.

Njen stil sastoji se od nekoliko klučnih komada - sakoa, mini suknji, majica kratkih rukava, pantalona na crtu - što većina žena ima u svojim ormarima. Bez obzira na to da li ste u žurbi, ili idete na sastanak, večeru ili na kafu, Hejli vam može poslužiti kao inspiracija. Njene 3 ključne jesenje formule pomoći će vam u trenucima kad ne znate šta da obučete.

Velika jakna - mala suknja

Predimenzionirana jakna i mini suknja njena su klasična jesenja kombinacija. Dug vuneni kaput i letnja suknja idealan su spoj za one dane kad je malo hladnije, ali vi jednostavno niste spremni da još odustanete od mini suknji. Ako vuneni kaput nije vaš izbor, mini suknju možete iskombinovati sa predimenzioniranom motociklističkom jaknom za malo više “edgy look”.

Hejli Biber
foto: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Hejli Biber
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Mala majica i pantalone

Njenu “model off-duty” estetiku možete lako rekreirati uz “baby tee”, odnosno kratku majicu, i opuštene pantalone na crtu. Svoje nešto jednostavnije kombinacije Hejli upotpunjuje ključnim modnim dodacima - sitnim sunčanim naočarima, minimalističkim zlatnim nakitom i malom torbom. Na one hladnije dane za toplinu se okreće kožnim jaknama i sakoima, ponovo predimenzioniranima.

Hejli Biber
foto: BG020 / INSTAR Images / Profimedia

“All black” s belim čarapama

Za one najjednostavnije, monohromatske kombinacije, okreće se crnoj boji u kojoj sve izgleda kul. Nije važno da li ide na neki događaj ili šetnju gradom uz kafu, ona svoje monohromatske kombinacije začini visokim belim čarapama nabranim oko zglobova i mokasinama. Kada želi da izgleda sređeno svoju crnu kombinaciju upotpuniće sakoom, a za ležerne kombinacije bira crnu jaknu i biciklističke pantalone.

Hejli Biber
foto: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs