Promo

TRI SAVETA POZNATOG KREATORA ZA OVU SEZONU: Bata Spasojević otkriva šta povezuje njega i kompaniju Porše

Bata Spasojević predstavio je sjajnu kolekciju koja je oduševila mnoge!

Moda
19:25h Autor:
TRI SAVETA POZNATOG KREATORA ZA OVU SEZONU: Bata Spasojević otkriva šta povezuje njega i kompaniju Porše
Foto: Kurir / Zorana Jevtić

Stil odevanja, automobil koji vozite i način na koji govorite tri su ključne komponente da biste na bilo kom mestu, u bilo koje vreme ostavili utisak već na prvi pogled. Ova tri neprolazna i neraskidiva segmenta života, koja decenijama unazad privlače pažnju, i govore o stilu života koji živi svako od nas, uspeli su da spoje najpoznatiji srpski kreator Bata Spasojević i kompanija Porsche Inter Auto S.

Bata Spasojević, Promo
foto: Kurir / Zorana Jevtić

U Palati umetnosti "Mladena" brojne javne ličnosti, glumci, pevači, sportisti, gosti iz sveta politike i biznisa, ali i oni kojima je važno da drže korak sa savremenim dobom i njegovim izazovima, imali su priliku da u neviđenom ambijentu do sada, svojevrsnom muzeju, premijerno vide komade iz najnovije kolekcije jednog od najpoznatijih srpskih kreatora, koji je brojna priznanja za svoj rad ponedo i na drugim kontinentima.

Bata Spasojević, Promo
foto: Kurir / Zorana Jevtić

Prvi put, Batini komadi uklopljeni su i prikazani uz dva automobila koja kompanija Porshe Inter Auto S predlaže za ovu sezonu - Cupra i Audi.

1 / 5 Foto: Kurir / Zorana Jevtić

Iako se godinama unazad verovalo da je automobil statusni simbol muškog pola, a garderoba isključivo ženskog dela populacije, reakcije i jednog i drugog pola tokom spektakla koji je Bata Spasojević priredio, još jednom su pokazale da granice više ne postoje i da je garderoba i ono kako ostavljamo utisak na prvi pogled, podjednako važna svima nama, bez obzira na godine, pol i veru. Na isti način, pripadnice lepšeg pola, pokazale su veliko interesovanje za automobile u čiji su kvalitet, udobnost i posebnost, mogle da isprobaju ove večeri.

Bata Spasojević, Promo
foto: Kurir / Zorana Jevtić

Koliko je poseban, Bata je pokazao i time što tokom prikazivanje kolekcije "Infitnity" nije zanemario ni ono na šta povremeno u brzini savremenog života svi povremeno zaboravljamo, a to je da svako od nas u sebi mora da gaji sopstvenu INDIVIDUAL-nost, ali i da nikada u drugi plan ne stavlja nadu, veru i ljubav.

Bata Spasojević, Promo
foto: Kurir / Zorana Jevtić

- Izuzetno sam zadovoljan na kakve je reakcije publike naišla moja nova kolekcija. Uvek se trudim da kroz komada koje kreiram pošaljem poruku, podstaknem ljude da u sebi neguju dobru energiju, baš onakvu kakvu sam ove večeri pokušao da podelim sa brojnom publikom. Ovog puta sam prvi put odlučio da odem i korak dalje, i da se izrazim i rečima, da spojim pozivitvne misli koje treba da nam budu vodilja, luksuz, lepotu i veru u beskonačnost. - kaže Bata Spasojević.

Bata Spasojević, Promo
foto: Kurir / Zorana Jevtić

Upravo iz razloga što su njegovi komadi više od garderobe, i što se mogu nositi sezonama u različitim prilikama, ali što su pre svega udobni i izrađeni od najkvalitetnijih materijala, Bata Spasojević objašnjava da je ove sezone odabrao da njegov partner bude upravo kompanije Porše Inter Auto S, koji ljubiteljima četvorotočkaša nude identične neprolazne kvalitete.

Bata Spasojević, Promo
foto: Kurir / Zorana Jevtić

Iz kompanija Porsche Inter Auto S koja je u 100% vlasništvu Porsche Holding Salzburg grupe i koja pripada Volkswagen grupaciji, sa ponosom navode da im je zadovoljstvo bilo da sarađuju sa Batom Spasojevićem, kao i da su oni pre svega društveno odgovorna kompanija koja investira u opremu i postizanje maksimalnih ekoloških standarda, kako u auto industriji kroz prodaju električnih vozila i postavljanja mreže punjača, tako i ulaganjem u potrošnju obnovljivih energenata, zastupljenošcu zelenih površina na svojim lokacijama te obrazovanjem i usavršavanjem svojih zaposlenih na svakom polju, profesionalnom i društvenom.

Bata Spasojević, Promo
foto: Kurir / Zorana Jevtić

Njihova kompanija, kako dodaju, pruža širok spektar usluga, prodaju novih i polovnih vozila, servisne usluge, originalne rezervne delove i dodatnu opremu brendova koje zastupa: Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, Porsche i Bentley.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs