GLASAJTE!

5 NAJBOLJE STILIZOVANIH SRPKINJA OVE NEDELJE: Ona je oličenje moderne mlade žene, a njenom autfitu se divi SVET (ANKETA)

O ukusima ne vredi da se raspravlja ali moramo priznati da nas uvek privlači da pokrenemo temu o tome ko ima najviše stila i da svoj stav žestoko branimo.

Moda
11:28h Autor:
5 NAJBOLJE STILIZOVANIH SRPKINJA OVE NEDELJE: Ona je oličenje moderne mlade žene, a njenom autfitu se divi SVET (ANKETA)
Seka Aleksić, Foto: Instagram / seka_aleksic

Trendovi se poslednjih nekoliko godina menjaju iz nedelje u nedelju ali bez obzira na brzinu života koji danas svi vodimo, trudimo se da ostanemo verni sebi kada je lični stil u pitanju.

Iako evoluiramo i radimo na sebi više nego ikada, tu i tamo dodajemo neke elemente koje nas ipak čine modernim, a naše poznate dame nikako ne zastaju u tome.

U našoj nedeljnoj rubrici bavimo se prošlonedeljnim lookovima naših poznatih ličnosti, tj žena, koje su nam skrenule pažnju na svom Instagram profilu i onime što su obukle, pa su se tako ove nedelje u trci za najbolje obučenu našle Nataša Bekvalac, Tamara Kalinić, Seka Aleksić, Sofija Milošević i Dragana Kosjerina. One su potouno različite, bave se drugačijim poslovima ali svoj stil verno grade godinama. Tako je Nataša ove nedelje obukla moderan komplet u bež boji koji je sačinjen od pantalona, sakoi i kratkog topa, dok je naša ali u svetska modna influenserka, Tamara Kalinić oduševila svoju armiju fanova u dugačkoj beloj svilenoj haljini brenda Sen Loren koja neodoljivo podseća na venčanicu. Seka je ostala verna svom fazonu, pa je ponela sako u tigrastom dezenu, dok je Sofija Milošević definitivno primer današnje moderne devojke. Prelepa voditeljka Dragana Kosjerina nije odolela kožnom kaputu u prelepoj nijansi koji nikada neće izaći iz mode.

1. TAMARA KALINIĆ

2. DRAGANA KOSJERINA

3. SOFIJA MILOŠEVIĆ

4. SEKA ALEKSIĆ

5. NATAŠA BEKVALAC

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs