Nisu poklekli

Uprkos maltretiranju, ostali verni svom stilu: Par koji se 30 godina oblači u duhu 50-ih! (FOTO)

U prošlosti su nas zlostavljali zbog toga kako izgledamo. Gađali su nam kuću ciglama i jajima, a čak su nas i na ulici maltretirali. U najmanju ruku su zurili u nas, žali se Melani Koland
Moda
12:32h Autor:
Uprkos maltretiranju, ostali verni svom stilu: Par koji se 30 godina oblači u duhu 50-ih! (FOTO)
Foto: Facebook / Melanie Colland
1 / 6 Foto: Facebook / Melanie Colland

Frenki i Melani Kaland iz Velike Britanije su pravi zavisnici kada je moda 50-ih u pitanju. Naime, oni se uvek oblače u tom stilu, a zbog toga su godinama bili žrtve maltretiranja.

Međutim, par je odbio da poklekne pod pritiscima, čak i kada su ih gađali ciglama i jajima.

Sada su pobedili stotine drugih parova koji žive istim načinom života, i dospeli su u britansko finale za izbor Mis i Mistera Vintidža, koje predstavlja nacionalno vintidž modno takmičenje.

Kako da se našminkate kao pin ap devojka saznajte OVDE.

"U prošlosti su nas zlostavljali zbog toga kako izgledamo. Gađali su nam kuću ciglama i jajima, a čak su nas i na ulici maltretirali. U najmanju ruku su zurili u nas", žali se Melani.

I ona i njen suprug su bili zaljubljenici u garderobu iz perioda 40-ih i 50-ih, tako da su još od prvog dana znali da su savršeni spoj, prenosi Daily Mail.

Kao dete, Melani je obožavala stare porodične fotografije i uskoro je počela da kupuje vintidž garderobu na rasprodajama i u prodavnicama polovne robe.

Iako su u jednom trenutku Kalandovi zbog maltretiranja razmišljali da se presele, u poslednje vreme se situacija drastično promenila.

"Sada dobijamo komplimente i ljudi me stalno pitaju gde se oblačim i odakle mi aksesoari. Baš su zainteresovani, a mislim da je razlog tome to što je ovakva moda ponovo u trendu, iako se Frenki i ja oblačimo ovako više od 30 godina", kaže Melani.

"

Danas više nema toliko stila, sve izgleda široko i bez oblika. Sve je elastično, i takve stvari uglavnom ne izgledaju laskavo. U poređenju sa današnjim vremenom, 40-e i 50-e su bile veoma glamurozne i zato volim da nosim takvu garderobu", zaključila je Melani.

A kakvom haljinom u duhu 50-ih je Helen Miren oduševila sve prisutne na premijeri svog novog filma pogledajte OVDE.

Ostatak fotografija pogledajte u galeriji ispod teksta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs