kako vam se dopada?

SVI GOSTI BALA U MONAKU SU GLEDALI SAMO U NJU: Unuka Grejs Keli u beloj haljini modne kuće Šanel (FOTO)

Tradicionalni Bal ruža, koji se od 1954. održava u Monaku, i ovaj je put privukao goste plave krvi od kojih se posebno modno istakla unuka holivudske dive Grejs keli, Šarlot Kaziragi

Moda
Autor:
SVI GOSTI BALA U MONAKU SU GLEDALI SAMO U NJU: Unuka Grejs Keli u beloj haljini modne kuće Šanel (FOTO)
Šarlot Kaziragi, Foto: Profimedia

Skoro da ne postoji događaj u kojem se ova 35- godišnjakinja ne može ugledati u komadima s potpisom Šanela otkako je 2020. godine postala ambasadorka brenda.

Bal ruža, najvažnije društveno događanje u Monaku, Šarlot je ove godine odlučila da obeleži u jedinstvenom modelu Šanelove bele haljine. Predstavljena u sklopu aktuelne kolekcije brenda ova kreacija, između ostalog, ističe se šik detaljima perja, presijavajućih aplikacija i crne trake u formi mašne istaknute na dekolteu.

1 / 6 Foto: Profimedia

Poput modela na pisti izdanje u haljini koja na trenutke deluje poput kompleta topa i pantalona visokog struka, zaokružila je Šanelovim visokim, belim cipelama s prepoznatljivom crnom kapicom i detaljem kaišića.

Duguljasta, crna torbica klač uz prelepe minđuše, kojim je oplemenila frizuru elegantne punđe, Šarlot Kaziragi poslužili su u naglašavanju svečanog stajlinga.

Kako se vama dopada ovo izdanje prelepe princeze?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs