Muška moda

Nole pobrao odlične ocene za stajling: Osvojio modni magazin Vog!

Ni modno uredništvo Voga nije odolelo šarmu našeg proslavljenog tenisera, pa je juče objavljena čitava galerija fotografija Novaka Đokovića i Jelene Ristić uz pohvalan tekst o njihovom stilu
Moda
17:54h Autor:
Nole pobrao odlične ocene za stajling: Osvojio modni magazin Vog!
Foto: Kurir Arhiva

Možda urednica Ana Vintur navija za Rodžera Federera, ali modno uredništvo velikog Voga nije odolelo eleganciji i glamuru našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića i njegove verenice Jelene Ristić, piše Lisa.rs.

Uz galeriju njihovih fotografija koja je na sajtu Voga objavljena 4. jula 2014. godine, sledi komentar pun komplimenata za stil našeg ljupkog para.

OVDE pročitajte kakav je savet Novak Đoković tražio od Rodžera Federera.

Za Novaka naglašavaju da sa visinom od "nešto više od 182 cm" može biti i pomalo nezgodno odabrati pravu modnu kombinaciju (u svetu manekena, to se ne smatra naročitom visinom, ali je Novak zapravo visok 188 cm). Međutim, zaključak je da on naročito elegantno izgleda u večernjim kombinacijama.

Odlične ocene za stajling Novak dobija za probrane smokinge sa uskim reverima u kroju šal-kragne, dok Jeleni - kako navodi Vog, odlično stoje haljine bez bretela u živahnim bojama i dezenima.

OVDE pogledajte kako je Novak Đoković proslavio momačko veče na Ibici.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs