ODLIČNA PONUDA

Pronađite sve što vam je potrebno za porodični izlet na jednom mestu!

Ovu ponudu nikako ne smete da propustite!

Moda
Autor:
Pronađite sve što vam je potrebno za porodični izlet na jednom mestu!
Foto: Deichmann

Iskoristite vikend i isplanirajte zabavan i aktivan izlet u prirodu! Da bi vam boravak u prirodi bio što prijatniji, pobrinite se da svi članovi porodice budu zaštićeni od hladnoće uz udobnu termo obuću! Deichmann se pobrinuo da cela porodica pronađe savršenu obuću i rance za zimske izlete!

Čvrst i stabilan korak

dieshmann, Dajhman, Obuća
foto: Deichmann

Ove zime u Deichmannu pronašli smo velik izbor muške termo i obuće za trekking. Patike za trekking odlikuju se čvrstim đonom koji će da spreči klizanje i omogućiti stabilan korak na bilo kom terenu. Trekking obuća namenjena je dugom boravku u prirodi i otporna je na vlagu te se lako održava! Mi smo u Deichmannu pronašli visokokvalitetne Fila trekking patike u crnoj boji s upečatljivim neonskim akcentima, a uz patike za izlet će vam biti potreban i ovaj pripadajući funkcionalni ranac kako bi sve što vam treba mogli poneti sa sobom!

Udobnost na prvom mestu!

U Deichmannu ćete naći i velik izbor modela obuće za aktivnosti na otvorenome namenjen ženama! Uz kvalitetne termo gležnjače, ne morate da brinete o hladnoći i blatu – ove sportske Fila gležnjače omogućuju vam da bezbrižno prošetate zimskim pejzažem bez straha od smrzavanja. Brojne žene znaju kako je Deichmann izvrstan izbor za kupovinu tašni i rančeva, a mi smo po sniženoj ceni pronašli Fila ranac koji nam se čini kao savršena dopuna crnim zimskim gležnjačama.

dieshmann, Dajhman, Obuća
foto: Deichmann

I najmlađi su bezbrižni!

Devojčice i dečaci svih uzrasta vole da provode slobodno vreme u prirodi. I zato već ovog vikenda planirajte porodično okupljanje daleko od igraćih konzola i kompjuterskih ekrana. Da bi vaše najmlađe zaštitili od hladnoće, u Deichmannu potražite čizmice i buce koje pružaju izolaciju od hladnoće i vode, kao i pripadajuće rančeve u kojima će vaši mališani moći da ponesu sve što im je potrebno za igru i uživanje u prirodi!

dieshmann, Dajhman, Obuća
foto: Deichmann

Od 12. do 14. februara u Deichmannu vas očekuju popusti na ceo nesniženi asortiman torbi! Istražite ponudu na zvaničnoj stranici te požurite da iskoristite pogodnosti u najbližoj Deichmann prodavnici!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs