MODNI VODIČ

TOP 10 MODNIH TRENDOVA ZA SEZONU JESEN/ZIMA: Ove komade svaka žena od stila mora da ima! (FOTO)

Dizajneri presudili, ovako ćemo se oblačiti ove sezone

Moda
Autor:
TOP 10 MODNIH TRENDOVA ZA SEZONU JESEN/ZIMA: Ove komade svaka žena od stila mora da ima! (FOTO)
Foto: Shutterstock

Krajnje je vreme da garderober opremite komadima koji će dominirati ove sezone. Ukoliko volite da idete u korak sa trendovima, ovih 10 komada morate imati:

1. Džemper haljine

Već godinama su na vrhu modne liste, a ni ove godine neće ništa manje biti popularne. One midi dužine je najbolje izabrati, kažu modni stručnjac, jer osim što savršeno stoje, u njima će vam biti toplo i udobno.

2. Čizme iznad kolena

Baš kao i džemper haljinama, ni ovom modelu čizama popularnos ne opada sezonama.

3. Predimenzionirane košulje

Ove sezone širi krojevi će i te kako biti populanri, pa obavezno nabavite barem jednu predimenzioniranu košulju. Ovaj model se može nositi na farmerke, helanke, suknje...

4. Bunde od veštačkog krzna

Raskošne, elegantne, svakom stajlingu daju posebnu notu. Sasvim dovoljno razloga da se nađe u vašem garderoberu.

5. Pantalone od veštačke kože

Ukoliko volite da se istaknete i naglasite figuru, izaberite pantalone od veštačke kože. Model u crnoj i bordo boji će biti najpopularniji.

6. Trenerke

Tokom pandemije korona virusa dizajneri su se "bacili" na kreiranje udobnih komada, a koji su ujedno i vrlo moderni pa su tako trenerke postale must have u garderoberu svake žene od stila. Čini se da su se ženama toliko dopale, pa će i ove jesni, ali i zime biti ultimativni trend.

7. Sako šireg kroja

Širi model sakoa sa naramenicama je must have. BIrajte modele u jarkim bojama ove sezone. Mogu biti deo poslovnog stajlinga, ali i nešto ležernijih stajlinga. Sakoi više nisu rezervirani samo za svečanije prilike, pa je savet dizajnera da ih iskobinjete i sa trenerkama. Ovaj spoj može vrlo efektno da izgleda, naglašavaju oni.

8. Bajkerke

Vrlo atraktivne, udobne i što je najvažnije, tople. Bajkerke će savršeno izgledati u kombinaciji sa nekom lepršavom haljinom. Ovaj kontrast buntovničkog i romantičnog stila je pun pogodak.

9. Šeširi

Šeširi su ponovo postali aktuelni. Sa njima svaka žena izgleda moćno.

10. Helanke

Ovaj trend iz 90-ih se ponovo vratio na velika vrata.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs