MODNI VODIČ

SVAKA ŽENA OD STILA MORA DA IMA OVA 3 KOMADA U GARDEROBERU: Na ovim stvarima ne treba štedeti novac! (FOTO)

Štednja nije opcija u ovom slučaju

Moda
21:21h Autor:
SVAKA ŽENA OD STILA MORA DA IMA OVA 3 KOMADA U GARDEROBERU: Na ovim stvarima ne treba štedeti novac! (FOTO)
Foto: Shutterstock

Kad kupujete ove komade ni jedna cena nije prevelika. Život je jedan i sebi treba udovoljiti ponekad, a ako uložite novac u ove komad nosićete ih godinama. Kvalitet je ono na šta treba obratiti pažnju, a ne kvantitet.

Kvalitetne i udobne cipele

Osim vizuelnog efektna, cipele imaju veliki uticaj na zdravlje nogu i pravilno držanje. Ukoliko nam je udobno u obući koju nosimo možemo da uradimo mnogo više stvari u toku dana. S obzirom da u njima provodimo veći deo dana, jako je važno da ih pažljivo i pametno odaberemo.

Kada je o ovom komadu reč, nikad prioritet ne treba da bude nisak cena. Dobra obuća može da učini svaki stajling zanimljivijim i lepšim.

Dobra klasična kožna torba

U dobru i kvalitetnu torbu koju ćete godinama moći da nosite vredi investirati. Preporuka je da ona bude crna ili tamno siva, jer će se najlakše kombinovati. Što se modela tiče, uvek je najbolje birati klasičnije modele.

Kožna jakna

Godine prolaze, a kožna jakna ne izlazi iz mode, a prema rečima modnih stručnjaka još dugo će biti u trendu. Dobro krojena jakna će istaći ono najlepše na telu, a u njoj svaka žena izgleda "skupo" i moćno. Lako se uklapa uz sve stilove, a odlična je kako za dnevne, tako i za večernje prilike.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs