probajte

NIJE UVEK ŠOPING REŠENJE: 7 načina kako možete da stilizujete odeću koju ste UKRALI - OD SVOG DEČKA! (FOTO)

Da li ikada pogledate svoj ormar i osećate se kao da nemate šta da obučete? Pritom se pitate kako se vaš dečko sprema za 10 minuta i izgleda fantastično? Otkrićemo vam tajnu koja bi mogla da promeni vaš stil oblačenja

Moda
14:25h Autor:
NIJE UVEK ŠOPING REŠENJE: 7 načina kako možete da stilizujete odeću koju ste UKRALI - OD SVOG DEČKA! (FOTO)
Foto: Profimedia

Muška odeća je neverovatno moderna i laka za nošenje. Klasičnog je kroja i može jednako fenomalno da stoji ženama, verovale ili ne.

Zašto treba da nosite odeću svog dečka?

Zaista ne postoji razlog da to ne radite, osim naravno, ako on nije protiv toga. Ali, budimo iskreni, možete ga ubediti u suprotno.

Psihološko istraživanje koje je sproveo Univerzitet u Britanskoj Kolumbiji otkrilo je da „samo miris partnera, čak i bez njihovog fizičkog prisustva, može biti moćno sredstvo za smanjenje stresa“ i smanjenje kortizola. Tako na primer, ako imate problem sa spavanjem, nošenje majice vašeg dečka zapravo može pomoći u opuštanju i podstaći osećaj sigurnosti.

Blejzer

Muški blejzer je nešto što OBAVEZNO treba da pozajmite od svog dečka. Postoje bukvalno beskrajni načini nošenja blejzera, u rasponu od super ženstvenih ili ležerno šik. Obilje opcija stila i činjenica da je predimenzionirani blejzer trenutno u trendu, čini ovaj predmet jednim od naših omiljenih modnih komada.

Muška košulja kratkih rukava

Muška košulja sa kratkim rukavima je savršena ležerna opcija koju možete da nosite, uz jednostavno dodavanje nekih ženstvenih detalja, poput marame.

Marama naglašava vrat i privlači pogled ka vašem licu. Frizura i šminka takođe treba da budu nežne, što pomaže da ostanete ženstveni.

Polo majica

Zaboravili ste polo, zar ne? Ovo je super jednostavan muški komad garderobe koji možete preuzeti iz ormana svog dečka. Lako je nositi ga uz minimalan napor. Pošto je polo majica dosta široka, dodajte uske helanke i vase telo će dobiti ženstven oblik. Cilj je stvoriti uravnotežen izgled koji ističe vašu figuru i prati trendove.Kratka, masivna ogrlica jednostavan je dodatak i u kombinaciji sa polo majicom pomaže u dodavanju glamura vašem izgledu.

Trenerke

Ko ne voli da nosi trenerke? A trenerke vašeg dečka morate da probate. Elastični pojas i traka za vezivanje stajaće iznad vašeg struka, pa pripazite na proporcije.Sa ovim muškim predmetom, kratak top može biti ultra šik ako želite odličnu odeću za putovanja.Ali, ako vam se čini da je to previše za vas, košulja sa dugim rukavima koja je uvučena ili se nosi sa blejzerom takođe mogu da pomognu.

Dukserica

Ovo je nešto što će većina devojaka lako “ukrasti” i prisvojiti: duks. Izgleda sjajno sa svime, udoban je i podseća vas na vašu ljubav. Dakle, ako ne pokušate ništa drugo, isprobajte ovaj muški predmet.

Ne znate odakle da počnete? Isprobajte sa uskim farmerkama, klasičnim patikama i ženstvenim detaljem poput trake za kosu sa mašnom.

Muška košulja

Ovaj spisak ne bi bio potpun bez pominjanja jednog od naših osnovnih modnih predmeta.Muška košulja ima toliko mogućnosti. Možete da je uvučete ili možete da je vežete u čvor. Svaki stil pruža malo drugačiji izgled, ali svi su klasično elegantni.Sa ovim komadom je teško promašiti. Jedino na šta treba paziti je koliko je košulja široka. Ako je ekstra široka, možda ćete morati da se odlučite za prikladniju opciju uparivanja (poput uskih farmerki), a možete je nositi i kao haljinu ako je dovoljno dugačka.Ostaviti košulju potpuno raskopčanu takođe je opcija, ali vodite računa da ne učini da izgledate zdepasto. U tom slučaju ukombinujte je sa visokim štiklama i crnim, uskim helankama.

Majica

Savršena majica zaista postoji i sasvim sigurno se nalazi u ormaru vašeg dečka. Prevelika majica čini da izgledate seksi i to bez imalo napora.

Samo napred, ukradite mu odeću.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs