SAVET MODNIH STRUČNJAKA

NIJEDNA ŽENA OD STILA IH VIŠE NE NOSI: Ovi komadi su totalni aut ovog proleća! (FOTO)

Odmah ih izbacite iz garderobera

Moda
Autor:
NIJEDNA ŽENA OD STILA IH VIŠE NE NOSI: Ovi komadi su totalni aut ovog proleća! (FOTO)
Foto: Shuterstock

Moda se menja munjevitom brzinom, pa neki komadi koji su do juče bili in, danas nisu na listi poželjnih komada. Kako biste izbegli greške, mi smo istražili i pronašli komade koji će biti apsolutno aut u ovoj sezoni.

Modni stručnjaci kažu, ove komade poh hitno izbacite iz garderobera:

1. Mini naočare

2020. su bile u fokusu, a nisu im odolele ni slavne ličnosti poput Rijane i Arijane Grande. Međutim, ove sezone se ne nalaze na listi vodećih trendova. Možete slobodno da zaboravite na njih, kažu modni stručnjaci. Ovog proleća nosimo nešto veće modele.

kosa, devojka, Naočare, beretka, moda
foto: Shutterstock

2. Bomber jakna

Tokom poslednjih nekoliko godina bomber jakne različitih oblika i veličina bile su najtraženiji odevni komad. Moramo priznati da su odlično izgledale u kombinaciji sa farmerkama i helankama, ali došlo je vreme da im kažemo zbogom. Ovog proleća će njihovo mesto zauzeti elegantnije jakne i blejzeri sa naglašenim ramenima.

3. Torbice oko struka

Torbice koje se nose oko struka koje su bile aktuelen tokom 90-ih godina konačno odlaz u zaborav. Ove godine će sve biti u znaku ženstvenih kombinacija, pa za ove torbe nema mesta.

4. PVC obuća

Prozirne sandale izgledaju odlično samo na slikama, zato ove godine odlaze na "crnu listu" i ni jedna žena od stila ih ne više ne nosi.

5. Odeća sa istaknutim imenom brenda

Poznati brendovi su svoje logotipe rado stavljali na odeću i modne dodatke. Međutim, 2021. godine ovakva vrsta brendiranja postala je anti-trend. Jednostavne bele majice trenutno su popularnije od onih sa nazivom poznatih brendova.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs